Bıçak Sanatı - Forum

forum yararına

kaligraf

• 303
  • mücahit
  • Meslek: elektrik
  • Yer: manisa
Ynt: forum yararına
« Yanıtla #40 : 03 Nisan 2012, 18:28:43 »
Maşallah güzel miktarlar oldu. Böylelikle 335 oldu hesaba göre. Benimde aklıma yazdıklarımı forumda acık arttırmaya koysammı diye geçirmedim değil >:D ama gerçekten hoş bir dayanışma oldu. Herkeze teşekkürler
edep bir tac imiş nuru hüdadan giy o tacı emin ol her beladan

YUNUS EMRE

ratbertovich

• Ferhat Savcı
  • 835
  • Meslek: Bilgisayar Mühendisi
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #41 : 04 Nisan 2012, 17:04:20 »
Kermesi bitirdiysek ne nasıl olacak bir karara bağlayalım.

Öncelikle de "foruma katkıyı nereye/kime nasıl gönderelim?" konusunu bağlayalım.

Özgür kendim için birşey istiyorsam namerdim. ;) Sen malzemeye falan şevkle önayak olmasan yeni başlayanların çoğu malzemesizlikten bir şey yapamaz güzel kardeşim. En azından benim durumumda öyle oldu.
"Dört tür cinayet vardır: haince, mazur görülebilir, haklı ve takdire şayan." -- Ambrose Bierce

ozgurozdemir

• *
  • 1
  • Meslek: elektrik teknisyeni
  • Yer: İst. sancaktepe-1978 0RH+
« Yanıtla #42 : 04 Nisan 2012, 17:12:06 »
Kermesi bitirdiysek ne nasıl olacak bir karara bağlayalım.

Öncelikle de "foruma katkıyı nereye/kime nasıl gönderelim?" konusunu bağlayalım.

Özgür kendim için birşey istiyorsam namerdim. ;) Sen malzemeye falan şevkle önayak olmasan yeni başlayanların çoğu malzemesizlikten bir şey yapamaz güzel kardeşim. En azından benim durumumda öyle oldu.

eyvallah dostum adresi alayım  >:D
GÖLGEDE YÜRÜYENİN GÖLGESİ OLMAZ

kaligraf

• 303
  • mücahit
« Yanıtla #43 : 04 Nisan 2012, 18:08:34 »
Toplanan mebla emre hocaya gönderelim derim. Tabakları göndermemiz içinde adreslerinizi murat yılmaza   ( balıkçı ) gönderilecekti ama murat abi şuan foruma giremiyo. O yüzden isterseniz bana ulaşa bilirsiniz. 05072650195 murat abının numarasınıda verebılırdım ama ılk ona sormak lazım .

YUNUS EMRE

emrekipmen

• 6065
    • Seçme Bıçaklar Albümüm
  • Yer: Bodrum
« Yanıtla #44 : 04 Nisan 2012, 18:48:26 »
Mücahit, benim hesap numarası http://www.bicaksanati.com/forum/biz-bize/mandalinalar/ adresinde var, bıçak sanatı için bir yatırım hesabı oluşturuyorum...

Kipmen Sanat web sitesi

serdarhavsut

• 391
  • Meslek: Geri dönüşüm
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #45 : 05 Nisan 2012, 14:44:55 »
ihale kapandıysa talipliler ve son listeyi ekleyin , ücretleri gönderelim :)
Çalışmadan , yorulmadan , öğrenmeden , rahat yaşama yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler , evvela haysiyetlerini , sonra hürriyetlerini ve daha sonra istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar...

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

kaligraf

• 303
  • mücahit
« Yanıtla #46 : 05 Nisan 2012, 15:26:43 »
Hocam arkadaşlar direk size göndersinler ücretleri. Daha kolay olur. En azından benim düşüncem böyle.

YUNUS EMRE

emrekipmen

• 6065
    • Seçme Bıçaklar Albümüm
« Yanıtla #47 : 05 Nisan 2012, 17:55:46 »
Uyar Mücahit, ödeme yapıldığında o zaman ben size bildireyim, tabağı yollarsınız kazananlara...

Kipmen Sanat web sitesi

kaligraf

• 303
  • mücahit
« Yanıtla #48 : 05 Nisan 2012, 21:32:17 »
Tamam hocam ben iletirim tek tek murat abiye o yollar. Sahiplerine.

YUNUS EMRE

kaligraf

• 303
  • mücahit
« Yanıtla #49 : 06 Nisan 2012, 14:53:29 »
Son 1 tabak kaldı bu tabağa açılış fiyatı olan 10 tl lik teklifi veren arkadaş tabağa sahip olacaktır. Sonuçta tabak forum yararına olduğu için elimizde kalsın istemeyiz. Bu arada murat abinin çok selamı var haka bilgisayarı bozukmuş O yüzden giremiyor foruma. Tabaklarıda hafta içi göndericem nasip olursa dedi. Ama bana adresleri gönderirseniz bende kendisine ileteyim.

YUNUS EMRE

ratbertovich

• Ferhat Savcı
  • 835
  • Meslek: Bilgisayar Mühendisi
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #50 : 06 Nisan 2012, 16:36:30 »
Ben transferi yaptım (mandalina hesabına ;D), hayırlı uğurlu olsun.

Bonus olarak Özgür kardeşimin el emeği bir bıçak da bugün varmış kargoyla. Akşam eve getirecekler şirketten. Özgür kardeşime de yürekten teşekkür ederim. ^-^ Ne güzel insanlarsınız hepiniz ya!
"Dört tür cinayet vardır: haince, mazur görülebilir, haklı ve takdire şayan." -- Ambrose Bierce

Theseus

• 436
  • Meslek: Danışman
  • Yer: İstanbul-Kadıköy
« Yanıtla #51 : 06 Nisan 2012, 16:49:31 »
Son 1 tabak kaldı bu tabağa açılış fiyatı olan 10 tl lik teklifi veren arkadaş tabağa sahip olacaktır. Sonuçta tabak forum yararına olduğu için elimizde kalsın istemeyiz. Bu arada murat abinin çok selamı var haka bilgisayarı bozukmuş O yüzden giremiyor foruma. Tabaklarıda hafta içi göndericem nasip olursa dedi. Ama bana adresleri gönderirseniz bende kendisine ileteyim.

Genco beyden kalan tabağa 25 Liraaaa...  Yok mu arttıraaaan?
Genco G.

muraterkut

• 1119
  • Murat E. Köroğlu / 1969
  • Meslek: muhasebe
  • Yer: samsun
« Yanıtla #52 : 06 Nisan 2012, 17:10:09 »
evvet, ben de şöyle diyorum ; son tabağa 50.00 tl veya üzeri fiyat verip kim sahip olursa kazananın bir bıçağına benden ÜCRETSİZ BİR KILIF.....  ama acele etmeyecek.....  8)
hadi bakalım son tabak kimde kalacak.....  :2up
girdim ilim meclisine, eyledim kıldım talep
dediler ilim geride, illa edep illa edep.....

kaligraf

• 303
  • mücahit
« Yanıtla #53 : 06 Nisan 2012, 17:11:56 »
25 lira verenin elinde kalsın. Sana gönderelim olurmu genco bey

YUNUS EMRE

Theseus

• 436
  • Meslek: Danışman
  • Yer: İstanbul-Kadıköy
« Yanıtla #54 : 06 Nisan 2012, 17:15:16 »
Biraz bekleyelim bence,biri gözünü karartıp artırırsa herkes için daha iyi olur diye düşünüyorum.

Yok alan olmazsa bende kalır.

Gene de siz bilirsiniz.
Genco G.

emrekipmen

• 6065
    • Seçme Bıçaklar Albümüm
« Yanıtla #55 : 06 Nisan 2012, 19:15:58 »
Ben transferi yaptım (mandalina hesabına ;D), hayırlı uğurlu olsun.

Bonus olarak Özgür kardeşimin el emeği bir bıçak da bugün varmış kargoyla. Akşam eve getirecekler şirketten. Özgür kardeşime de yürekten teşekkür ederim. ^-^ Ne güzel insanlarsınız hepiniz ya!
Mandalina Hesabına  :) yatmış 200 tl. Forum için açtığım yatırım hesabına aktardım  :2up

Kipmen Sanat web sitesi

kaligraf

• 303
  • mücahit
« Yanıtla #56 : 06 Nisan 2012, 21:10:27 »
Beklemeyi tercih ederim. Yalnız pazar gününe kadar sürecek ihale ona göre. Çunku bole anlasmıstık

YUNUS EMRE

balıkcı

• 1123
  • murat yımaz
  • Meslek: bileme ustası
  • Yer: kütahya
« Yanıtla #57 : 08 Nisan 2012, 03:59:25 »
evet şükürler olsunkı bılgısayarıma format atıldı  :))foruma dolayısılada sızlere kavuştum öncelıkle tabalara talıp olan arkadaşlara cok teşekür edıp hayırlı ugurlu olsun dıyorum  :2up :2upbana özelden aderes bılgılerını gönderırlerse önümüzdekı hafta içinde tabaklarını adreslerıne göderırım
arkadaşlar bileme işi yaptıgımdan dolayı kurbana kadar younluk davam kütahya buluşması için merak edılen her konuda araya bılırsınız tel 0 536 698 28 31

merttt9

• 1419
  • Meslek: Tekstil
  • Yer: Bursa
« Yanıtla #58 : 08 Nisan 2012, 10:26:45 »
evet şükürler olsunkı bılgısayarıma format atıldı  :))foruma dolayısılada sızlere kavuştum öncelıkle tabalara talıp olan arkadaşlara cok teşekür edıp hayırlı ugurlu olsun dıyorum  :2up :2upbana özelden aderes bılgılerını gönderırlerse önümüzdekı hafta içinde tabaklarını adreslerıne göderırım

Acronis True Image 2012 Home programı ile bilgisayarının c hard diskini yedeğe al,ilerde bozulursa,acronisle geri yükleme yapabilirsin,format atmışla aynı oluyor
bir nevi sistem geri dönüşümünün kusursuz olarak yapılmış hali gibidir,ayrıca format sonrası driver ve diğer ilave programları yüklemek için 2 saat zamanında gitmez
bu program 5 dakkada yedek alır 5 dakkada geri yükler  :2up

balıkcı

• 1123
  • murat yımaz
  • Meslek: bileme ustası
  • Yer: kütahya
« Yanıtla #59 : 10 Nisan 2012, 00:51:36 »
arkadaşlar kımseden daha adres gelmedı adreslerı beklıyorum  >:(
arkadaşlar bileme işi yaptıgımdan dolayı kurbana kadar younluk davam kütahya buluşması için merak edılen her konuda araya bılırsınız tel 0 536 698 28 31