kolay gele o kıvıcım ne öyle sanki 1095 gibi duruyor
Alıntı yapılan: ozgurozdemir - 23 Mart 2012, 17:00:09kolay gele o kıvıcım ne öyle sanki 1095 gibi duruyor İlk defa 1095 ile çalışıyorum. İnan ben de şaşırdım. Hem de makinenin hızı 12,5 m/sn. benim makineden ilk defa böyle bir kıvılcım çıkınca fotoğraf çekme gereği hissettim.
Alıntı yapılan: Ertarda - 23 Mart 2012, 17:07:36Alıntı yapılan: ozgurozdemir - 23 Mart 2012, 17:00:09kolay gele o kıvıcım ne öyle sanki 1095 gibi duruyor İlk defa 1095 ile çalışıyorum. İnan ben de şaşırdım. Hem de makinenin hızı 12,5 m/sn. benim makineden ilk defa böyle bir kıvılcım çıkınca fotoğraf çekme gereği hissettim.karbon çelikleri genelde patlata patlata gidiyor çalışırken dikatli olmak lazım yanıcı malzeme varsa etrafta tutşma ihtimali var kolay gele
Hemen alta su dolu bir kova ya da leğen...
Ertuğrul, harbiden yorucu bir çalışma, hakkıyla altından kalkmışsın Tavsiyem, sanki taşlama eşiğinin oradaki dik açılı ricassoya geçiş daha yumuşak olsa süper görüneceği. Çiziktirdiğim anlaşılır umarım...
sanırım bahsi geçen konu daha önce başka ustalar tarafından da kullanılmış bulunmakta.