selam arkadaşlar
bazen aklıma geliyordu ama bu ara çok sık aklıma takılmaya başladı,bu 3 günlük dünyada arşiv yapmak ve koleksiyon yapmak bazen gereksiz geliyor
arşiv yapmak için yoğun çaba zaman harcamak bilgileri dosyaları bulup harddiske atmak ve ara ara bıçak almak ve diğerlerinin yanına koymak biriktirdikçe biriktirmek
hem arşiv hemde koleksiyon yapmanın bu dünyada faydası olabilir ama zaten insan ömrü belli,herşey geride kalıcak kimin işine yarıcak bizim yaramıcak,eğer çocuklar isterse onlara elbet faydası olucaktır yani amaç çocuklara bırakmaksa ona bir şey denmez ama sonuçta kendimiz için bunları yapmak anlamsız geliyor
aslında bu düşüncelere şöyle vardım,daha önce az aklıma gelirdi ama son zamanlarda iyice arşiv toplama isteği ve çabası vede alıcaklarımı listelediğimden yani yoğunluk gösterdiğimden dolayı bunu düşünmeye başladım
ömür ne kadar kimse bilemez Allah bilir ama şurda zaman çabuk geçiyor,bazen dünya tadına varmak için bütün parayı sürekli gezmek seyahat yerleri görmeyemi harcamak daha iyi olur diyorum
ama aslında herşey boş ve gelip geçici dünyayı bile verseler o an geldiğinde hiç bir şeyin önemi kalmıyor
neyse yazayım dedim