Bıçak Sanatı - Forum

Bıçak dolabı

Theseus

• 436
  • Meslek: Danışman
  • Yer: İstanbul-Kadıköy
Bıçak dolabı
« : 02 Mart 2012, 11:38:39 »
  Forumumuzdan Mehmet beyle birkaç ay önce neler yapılabileceğini düşünmüş fakat işlerimizin yoğunluğundan dolayı yarım bırakmıştık.

Malum elimizdeki bu eserleri hem koruyabilmek hem de sergileyebilmek için güzel bir büfeye,dolaba veya çerçevelere ihtiyaç var.

Bu başlık altında modelleri,kimlere,nerden,kaça yaptırabileceğimizi konuşabiliriz.

Başlangıç için biraz model ekliyorum.

Genco G.

Theseus

• 436
  • Meslek: Danışman
  • Yer: İstanbul-Kadıköy
Ynt: Bıçak dolabı
« Yanıtla #1 : 02 Mart 2012, 11:40:44 »
Devam edelim

Genco G.

deserteagle

• Eylem Cengiz, 49
  • 9533
  • Meslek: elektronik ve hab. müh.
  • Yer: İstanbul, Kırklareli
« Yanıtla #2 : 19 Aralık 2014, 17:24:28 »
Ufaklık artık büyüyor ve evde bıçaklara ulaşıp sakatlık çıkarmasından korkuyorum. Kilitli ufak bir dolapçık yada iri bir alet çantası ile bıçaklaraı kilit altına almak niyetindeyim.

Önerebileceğiniz çözümler nelerdir?
Barika-i hakikat müsademe-i efkardan doğar
Namık Kemal
Instagram'da ben

Emrah

• 1435
  • Meslek: Elektrik Pano
  • Yer: Antalya-1980
« Yanıtla #3 : 19 Aralık 2014, 17:44:22 »
evi degiştirince portatif portmanto boşa çıktı. bunlar genelde parça oluyor. askılık ve dolap bölümü ayrılıyor. dolap bölümünü ayırıp, içindeki rafları 45 derece yapıp dolap-stant olarak kullanacagım. kapaktaki aynayı da camla degiştirdim mi tamamdır...hanımı sürekli zehirliyorum. gel bu yemek odası takımlarını kaldıralım. sade bir oda daha şık olacak, burası züccaciye dükkanı mı diye... garibim bilmiyor ki vitrini tüfek dolabına çevirecegimi  >:D ama az kaldı
Her zaman doğru söyle ki, ne dediğini hatırlamak zorunda kalmayasın...

hüseyin75

• 937
  • Yer: Silifke
« Yanıtla #4 : 19 Aralık 2014, 17:46:02 »
Ufaklık artık büyüyor ve evde bıçaklara ulaşıp sakatlık çıkarmasından korkuyorum. Kilitli ufak bir dolapçık yada iri bir alet çantası ile bıçaklaraı kilit altına almak niyetindeyim.

Önerebileceğiniz çözümler nelerdir?
sizin yaptiginiz bicaklar gibi bicaklarim olsaydi direk para kasasini dusunurdum .

deserteagle

• Eylem Cengiz, 49
  • 9533
  • Meslek: elektronik ve hab. müh.
  • Yer: İstanbul, Kırklareli
« Yanıtla #5 : 19 Aralık 2014, 18:50:21 »
Yok, güzel olanları bende durmayanlar, kendime yaptıklarımda özensizim. Bendeki iyi parçalar forumdaki arkadaşların parçaları. Tabi yine de çalınmasından ziyade birilerinin kendini bunlarla yaralamaması önemli.
Barika-i hakikat müsademe-i efkardan doğar
Namık Kemal
Instagram'da ben

a.yuce

• *
  • 1121
  • Ahmet - Yaş: kırk küsür
  • Meslek: Elektronik
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #6 : 19 Aralık 2014, 19:17:50 »
Sergileme niyeti yok, asıl amaç güvenlik ve depolama ise büyük boy bir plastik alet çantasının içine ahşaptan ara katlar yapmak en pratiği olur bence. Hem evde çok yer tutmaz, hem de temini kolay. Yahut  hazır kaşık çatal seti sandıkları var. Onlardan temin edilebilir ama kilit asmaya yer yapmalı. Mercan yokuşundaki züccaciyecilerde var mıdır acep ?

http://www.fmscelik.com/urunlerimiz-196-90_Parca_Sandikli_Catal_Kasik_Bicak_Takimi.html

http://urun.gittigidiyor.com/ev-bahce/77-parca-catal-kasik-bicak-takimi-sandik-set-33963400

http://turkiye.alkapida.com/products/zerden-90-parça-side-saten-sandıklı-kaşık-çatal-bıçak-takımı

« Son Düzenleme: 19 Aralık 2014, 19:24:41 Gönderen: a.yuce »
Mükemmelliğe eklenecek birşey kalmadığında değil, çıkartılacak birşey kalmadığında erişilir.