Haberini aldım Sinan bey,1 aydır o kılıfların yayınlanmasını bekliyorum
Alıntı yapılan: muraterkut - 01 Mart 2012, 12:37:52kütahyadan murat adaşımın harika bıçağına yaptığım kılıf (aslında yayınlamayacaktım, daha bıçağa yapacağı işler var ama dayanamadım, kusura bakma murat, son halini sen yayınlarsın artık)murat hocam ne demek kusur olurmu hata görünce süprız oldu baya hoşumada gıtı dıyer bıcagıda sanırım cumartesı veya pazartesı yollarım İNŞALLAH yıne ben karışmam sen gönlünden ne gecerse. zaten en güzelinide yaparsın
kütahyadan murat adaşımın harika bıçağına yaptığım kılıf (aslında yayınlamayacaktım, daha bıçağa yapacağı işler var ama dayanamadım, kusura bakma murat, son halini sen yayınlarsın artık)
Ellerine sağlık ustam.Kılıfta son nokta ''MURATERKUT''
Murat ne demeli bilmem, yaptığın kılıflara ne kadar söylense az. Hepsi övgüyü fazlasıyla hakediyor. Ellerine sağlık.
Murat abi ellerine sağlık. 10 numara işler çıkıyo. En kısa zamanda be de 3-5 bıçak yallayacağım.
Alıntı yapılan: balıkcı - 01 Mart 2012, 19:29:34Alıntı yapılan: muraterkut - 01 Mart 2012, 12:37:52kütahyadan murat adaşımın harika bıçağına yaptığım kılıf (aslında yayınlamayacaktım, daha bıçağa yapacağı işler var ama dayanamadım, kusura bakma murat, son halini sen yayınlarsın artık)murat hocam ne demek kusur olurmu hata görünce süprız oldu baya hoşumada gıtı dıyer bıcagıda sanırım cumartesı veya pazartesı yollarım İNŞALLAH yıne ben karışmam sen gönlünden ne gecerse. zaten en güzelinide yaparsınsevgili adaşım, sorun olmamasına ve beğenmiş olmana sevindim, seninle tanışmaış olduğuma da ayrıca memnun oldum, umarım yeni bir arkadaşlığın başlangıcı olur....
üstadım sen ne yaptın böle yaa. bunların hepside birer sanat eseri olmuş elin ayağın vicudun dert görmesin inşallah. bir derinin mükemmelliyetini sergilemişsin belgeselin yapılmalı bence.
Alıntı yapılan: muraterkut - 02 Mart 2012, 08:45:49Alıntı yapılan: balıkcı - 01 Mart 2012, 19:29:34Alıntı yapılan: muraterkut - 01 Mart 2012, 12:37:52kütahyadan murat adaşımın harika bıçağına yaptığım kılıf (aslında yayınlamayacaktım, daha bıçağa yapacağı işler var ama dayanamadım, kusura bakma murat, son halini sen yayınlarsın artık)murat hocam ne demek kusur olurmu hata görünce süprız oldu baya hoşumada gıtı dıyer bıcagıda sanırım cumartesı veya pazartesı yollarım İNŞALLAH yıne ben karışmam sen gönlünden ne gecerse. zaten en güzelinide yaparsınsevgili adaşım, sorun olmamasına ve beğenmiş olmana sevindim, seninle tanışmaış olduğuma da ayrıca memnun oldum, umarım yeni bir arkadaşlığın başlangıcı olur.... murat abı oldu oldu İNŞALLAH
hocam ellerine saglik coookkk güzel isler cikartiyorsun,takipteyim.ilk kilifta dikis yok sanirim yaniliyormuyum .eger öyleyse özel bir amaci ve yapimda ekstra bir islem varmi ,saygilar.