Bıçak Sanatı - Forum

PİTBULL

vedatgizlenci

• 309
  • Meslek: Emekli
  • Yer: Bursa Mudanya
Ynt: PİTBULL
« Yanıtla #40 : 24 Ocak 2012, 21:44:53 »
Köpekler gerçekten insana en yakın dost hayvanlar iyi bakıldıkları zaman saldırgan olabileceklerini pek düşünmüyorum (tabiiki sahiplerine). Ama yinede bakımlarının daha kolay olması birkaçgün evde yalnız kalabilmeleri ve başlarına buyruk tavırları hoşuma gittiğinden kedi besliyorum. Şunuda eklemem gerekir ki Eylem beyin söylediği gibi hayvan bakmak için ehil olmak lazım herkese teslim etmemek lazım. Sahiplenirkende barınaklardan yada bakıma muhtaç olanlardan ırkına bakmadan hayvan almak gerek. Satanlardan para verip alınırsa doğrudan bu ticareti yapanlar desteklenmiş oluyor. Hayvan sahiplenirken bakımının çocuk kadar hatta bazan daha fazla özen gösterilmesi gerektiği ve bütçemizde hatırı sayılır yer tuttuğu gözetilmeli.
Bunlarda benim çocuklar [/URL][/img]

ali rıza

• 1066
  • geçtiğimiz yüzyılın insanı - 1983
  • Meslek: Eczacı Kalfası
  • Yer: SAKARYA
« Yanıtla #41 : 25 Ocak 2012, 08:45:10 »
Ayrıca en uyuz sokak köpeği bile kedilerin en asili diye adlandırılandan kediden daha iyidir  :P

Abi kusura bakma ama katılmıyorum bir çok köpeği beslemiş olabilirsiniz ama bir kedi beslediğinizde aslında onu beslediğinizi değil onunla beraber yaşadığınızı hissediyorsunuz :)

Köpekler gerçekten insana en yakın dost hayvanlar iyi bakıldıkları zaman saldırgan olabileceklerini pek düşünmüyorum (tabiiki sahiplerine). Ama yinede bakımlarının daha kolay olması birkaçgün evde yalnız kalabilmeleri ve başlarına buyruk tavırları hoşuma gittiğinden kedi besliyorum. Şunuda eklemem gerekir ki Eylem beyin söylediği gibi hayvan bakmak için ehil olmak lazım herkese teslim etmemek lazım. Sahiplenirkende barınaklardan yada bakıma muhtaç olanlardan ırkına bakmadan hayvan almak gerek. Satanlardan para verip alınırsa doğrudan bu ticareti yapanlar desteklenmiş oluyor. Hayvan sahiplenirken bakımının çocuk kadar hatta bazan daha fazla özen gösterilmesi gerektiği ve bütçemizde hatırı sayılır yer tuttuğu gözetilmeli.
Bunlarda benim çocuklar [/URL][/img]
vedat abi hakkaten siyamın çok güzel maşşallah Allah nazardan saklasın
İki Kişilikliyim İkiside Canavar

deserteagle

• Eylem Cengiz, 49
  • 9533
  • Meslek: elektronik ve hab. müh.
  • Yer: İstanbul, Kırklareli
« Yanıtla #42 : 25 Ocak 2012, 12:16:02 »
Kedi ile birlikte yaşayınca siz onun hayatının bir parçası olursunuz. Köpek ile birlikte yaşarsanız o sizin hayatınızın bir parçası olur.  >:D
Barika-i hakikat müsademe-i efkardan doğar
Namık Kemal
Instagram'da ben

merttt9

• 1419
  • Meslek: Tekstil
  • Yer: Bursa
« Yanıtla #43 : 25 Ocak 2012, 21:35:44 »
arkadaşlar
bu köpek uzaklaştırıcı alet,bazı köpeklerde etkili oluyor,köpeğin öteye gitmesini sağlıyor,ama bazı köpeklerde ise hiç etki etmiyor,hatta uzaktan başlayıp yanına gittikçe dibine kadar gidilse bile köpek hiç oralı olmuyor
acaba bazı köpeklerin uyuz olmasındanmıdır,hastalıklı olmasımıdır,yapısındamı kaynaklıdır,kulaklarımı duymuyor,yaşlı köpek olmasındamıdır,bilgisi olan varmı,bunu birisi sordu araştırdı bulamadı,o zamanlardan aklımda kalmış,hatta toki olan bir yerde sürüyle gezenler olup,insanların sabah işe gidip gelmesine engel olunan yerlerdeymiş,bu aleti soranlar oluyordu,ama çok etkili değildir sanırım
http://ecx.images-amazon.com/images/I/31mQx96tznL._SL500_AA300_.jpg

XauPau

• 1108
  • Hayri Canyakmaz 1980
  • Meslek: Finans
  • Yer: Kocaeli
« Yanıtla #44 : 25 Ocak 2012, 21:38:53 »
Sağır olmasından dolayı. Mesela benim dogo hiç etkilenmiyor ne düdükten ne de bu tip kovuculardan.

merttt9

• 1419
  • Meslek: Tekstil
  • Yer: Bursa
« Yanıtla #45 : 25 Ocak 2012, 22:04:05 »
Sağır olmasından dolayı. Mesela benim dogo hiç etkilenmiyor ne düdükten ne de bu tip kovuculardan.
zaten adam 2 saniye içinde kaçtımı kurtarır,ama kaçmayıp şansını bu aletle denemek isterse birde sağır köpeğe denk geldimi,işi zor o zaman  :D

oğuzhan

• *
  • 34
  • Meslek: öğrenci
  • Yer: ankara
« Yanıtla #46 : 26 Ocak 2012, 12:23:37 »
Kedi ile birlikte yaşayınca siz onun hayatının bir parçası olursunuz. Köpek ile birlikte yaşarsanız o sizin hayatınızın bir parçası olur.  >:D
kesinlikle katılıyorum aynı evde kedi ile de köpek ile de hatta aynı anda ikisiyle birden de yaşadım çok fark var köpek yemek yediği yerin kıymetini biliyor yatacak yer verenin kim olduğunu biliyor(biraz daha haşarılar ama olur o kadar)

benim köpeğimin belirli bir cinsi yoktu sokak köpeği tabirinden bi köpekti. kendi imkanlarımla verdiğim alaylı eğitimi sonucu güzel bir koruma köpeği oldu oldu ancak kedi köpek insan hiç birşeyi ısırdığına şahit olmadım (ben hariç-oyuncu sanıyo kendini) kafa atardı genelde.

köpek kovucular konusunda da türkiyeye ilk geldiği zamanlar bi çoban köpeğinde kullanmak istedik elimizden aldı üzerine kafasını koyup uyudu  :o bir daha da alamadık aleti çok sevdi vermedi
Aradan yıllar geçti işte o günden beri
Ne zaman yolda bir han rastlasam irkilirim,
Çünkü sizde gizlenen dertleri ben bilirim.

ratbertovich

• Ferhat Savcı
  • 835
  • Meslek: Bilgisayar Mühendisi
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #47 : 27 Ocak 2012, 11:24:45 »
Hayri, dogoyu avda istemeyen avcı arkadaşlar haklı. Ben iki defa dogoyla domuz avına gittim, biz mi avlanıyoruz köpek avlanıyor da biz refakat mi ediyoruz anlamadım. Bir de domuzu dar yere kıstırıp duran hedefe attırıyor kurşunu, ben av tadı alamadım nitekim.

Özgür'ün 14'lü fikrine de tamamen katılıyorum: dağda falan rastgele karşıma çıksa da sahipli mi değil mi bakmam, yalan yok, doğrudan vururum; o çene biryerine kapandı mı feriştahı gelse alamazlar ağzından. En güzeli yaklaştırmadan indirmek. Cinsi tanıyan çoğu avcının aynı fikirde olduğunu da biliyorum, o yüzden hayvanın yanından çok açılmasına izin verme.
"Dört tür cinayet vardır: haince, mazur görülebilir, haklı ve takdire şayan." -- Ambrose Bierce

XauPau

• 1108
  • Hayri Canyakmaz 1980
  • Meslek: Finans
  • Yer: Kocaeli
« Yanıtla #48 : 27 Ocak 2012, 12:04:33 »
Aynen abi köpek avlanıyor biz refakat ediyoruz gibi oluyor. Ben artık ava köpek götürmüyorum. Zaten aslına bakarsan kuş avı da yapmadığımdan köpek götürecek av pek kalmadı.  Tavşan için de köpekten çok daha etkili çözümlerim var. ;)

deserteagle

• Eylem Cengiz, 49
  • 9533
« Yanıtla #49 : 02 Şubat 2012, 14:27:42 »
Namık Kemal
Instagram'da ben

cmblc

• 518
  • Cem Balcı / 1968 / B(Rh)+
  • Meslek: Grafik Tasarımcı
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #50 : 03 Şubat 2012, 03:25:48 »
peki sorumu soruyorum
bunların saldırısından nasıl korunulur
14 lü ile

vede bol mermi ile oda şansın varsa.

Sağlaklar için konuşuyorum;

Sol kolunuzu öne alıp ısırtın, sağ elinizde tuttuğunuz CS Ti-Lite 6" i köküne kadar boynuna saplayın ve tüm gücünüzle kesici ağız yönünde çekin... Geçmiş olsun...

Sevgiler,
Get Serious...

En kötü gün bugünse, bugünde FENERBAHÇE!!! Hep destek, tam destek...

deserteagle

• Eylem Cengiz, 49
  • 9533
« Yanıtla #51 : 04 Şubat 2012, 00:31:16 »
Bazen bu mahlukatlar çok saf olabiliyor.  :-\ Elbise dolu bir çantayı köpeğin ağzının önüne dayadığınızda mahlukat çaresiz kalabiliyor. Sağa adım atıyor bir bilek hareketiyle yine çantayı dayıyorsunuz suratına... Sola... Yine aynı... Isıramıyor da çantayı, o kadar açılmıyor ağzı. Sahibi geçene kadar öyle geçiyor zaman.
Namık Kemal
Instagram'da ben