Bu, müşterinin spesifik konuşmasının beklendiği mekanlarda fazla oluyor. Esnafın tavrına da bağlı tabii. Tavrını sevmediğiniz yerle zaman yitirmeden efendi esnafı keşfedip ona yönelmek doğrusu.Yannız, ben bu Berke'den şüpheliyim arkadaş, esnafın da ifadesine başvurmadan hiç birine laf söylemek istemiyorum. Kimbilir bizimki nasıl daldı mekana? Sağolun.Çekilişte çok güzel eserler vardı. Bakıyorum da, kendimi ilk beşe bile sokmuyorum beğendiklerimi sıralarken.
berke sana hastayım
ömürlüksün Berke Belki gerçekten eğe satmıyorlardır
B ara gidip havuç soran tavşanın fıkrasını biliyor musun?
Eylem Bey bu çok aamaçlı zımbırtıdan seri imalat yaparsanız bir adet almak isterim ..güzel bir çalışma elinize sağlık...
Alıntı yapılan: deserteagle - 26 Ağustos 2010, 19:55:06B ara gidip havuç soran tavşanın fıkrasını biliyor musun?Hani sonunda HAVUF SUFU isteyen tavşan mı ?
Tavşan bara gider. Barmene "Sizde havuç var mı?" diye sorar. Barmen de "Hayır" der ve tavşanı dışarı atar.Ertesi gün tavşan yine bara gider. Barmene "Sizde havuç var mı?" diye sorar. Barmen de yine "Hayır" der ve bu sefer tavşanın ağzını burnunu dağıtır öyle dışarı atar.Üçüncü gün tavşan yine bara gider. Bu sefer barmene "Sifdehavuf sufu vaf mı?" diye sorar.