evet güzel bir gündü. Mehmet abiyle biraz muhabbetten ve çay faslından sonra atölyesine indik. yeni yaptığı bant zımparasını inceledim bir kaç öneri ilave edip bir profil çıkarmaya karar kıldık. bant zımparayla profilin ağızını açarken bir yandan Mehmet abi beni hediye yağmuruna tuttu. başımı bant zımparaya çeviriyorum. biraz aradan sonra şu çelikten vereyim. bir zaman sonra başka bir çelik ilave etti. sonra yine bir çelik. abi bende var dedikçe manda boynuzu takviyesi yaptı sonra bir bıçak valla beni çok utandırdı. biraz daha kalsak atölyeyide al götür diyecek diye korkmadım değil. teşekkürler Mehmet abi.
bencede her gecen gun bicaklariniz daha bir guzellesiyor elinize saglik.
bu arada manda boynuz duydum
Böyle tanışma-kaynaşma anlarınız paylaştıkça kendimi çok yalnız hissediyorum. Konya'da beni atölyesine sokacak bir babayiğit bulamadım hala... Mehmet ustam gördüğüm kadarıyla sizin ve müşteri kitlenizin bıçağa yaklaşımı, beklentisi genel olarak klasik tarzda. Ve sizin her geçen gün yeni şeyler öğrenen ve uygulamak için fırsat kollayan bakışınız bıçaklarınıza yansıyor. Umarım bu değişimi müşterilerinizde takip eder. Ve artık klasiğin dışına çıkılır. Fabrika çıkışlı bir bıçağı hor kullanmamak için hiç bir sebep yok iken el yapımı bir bıçağa kullanıcılarının saygı gösterdiğine bizzat şahidimdir.Saygılarımla..