Alıntı yapılan: genç bıçak - 07 Nisan 2012, 23:13:43Hala zımpara varmı ben bugün farkettim.40 kum alabilirim parlatma zımparasıda almışmıydın 800 kum zımpara var deniz zımparada ben görüştüm ama fazla adet yüzünden alamadım.özelden bilgilerimi yazayım varsa mesaj atustadım 40 kumu kaçırma derim nekadar alabiliyorsan al işlemleri bir okadar hızlandırır. yanlız bir kacırdınmı bende 45mt /sn çalışırken 4mm lik malzemenin yarısını göz acıp kapayıncaya kadar götürmüştü 25mt/sn iyidir bu zımparaya bende alıcam ama 20 tane 60 kum var birde parlatma için cork zımparanın hem aşındırma hemde parlatma olanı var onu tavsiye ederim 800 kum su ile çalışınca bayağı bir iyi oluyor ama malzemeye denk gelmek lazım ben gecenlerde denk geldim 2 tane aldım yoksa limit varki can yakar soytür dostumuz elini taşın altına koymuş limitlide olsa almış güzel bir hizmet olmuş. saygılar.
Hala zımpara varmı ben bugün farkettim.40 kum alabilirim parlatma zımparasıda almışmıydın 800 kum zımpara var deniz zımparada ben görüştüm ama fazla adet yüzünden alamadım.özelden bilgilerimi yazayım varsa mesaj at
Ben de uzun süredir cork peşindeyim. Ama İzmir'de temin edemedim. Cork zımpara almak istesek firmalar limit için en az kaç tane diyorlar? Bir de fiyatı nedir bilgisi olan vardır herhalde.
Alıntı yapılan: Ertarda - 08 Nisan 2012, 10:50:18Ben de uzun süredir cork peşindeyim. Ama İzmir'de temin edemedim. Cork zımpara almak istesek firmalar limit için en az kaç tane diyorlar? Bir de fiyatı nedir bilgisi olan vardır herhalde. Ertuğrul ustam, ben daha önce almadım fakat herkes 3er 5 er isterse Yavuz beyden rice ederiz , kırmayacaktır bizi , fiyat konusunda bir bilgim yok yarın öğrenmeye çalışırım.
Alıntı yapılan: Soytürk Dönmez - 08 Nisan 2012, 10:53:59Alıntı yapılan: Ertarda - 08 Nisan 2012, 10:50:18Ben de uzun süredir cork peşindeyim. Ama İzmir'de temin edemedim. Cork zımpara almak istesek firmalar limit için en az kaç tane diyorlar? Bir de fiyatı nedir bilgisi olan vardır herhalde. Ertuğrul ustam, ben daha önce almadım fakat herkes 3er 5 er isterse Yavuz beyden rice ederiz , kırmayacaktır bizi , fiyat konusunda bir bilgim yok yarın öğrenmeye çalışırım.Madem yarın bağlantı kuracaksın o halde şu bilgileri bizim için alırsan çok sevinirm.Cork zımpara min. limit ve adet fiyatıTrizact zımpara min. limit ve adet fiyatıŞimdiden teşekkürler.
Soytürk ustam bende şu 40 kum olan seramiklerden 4adet almak istiyorum eger bitmediyse tabi 800 olursada ondanda isterim.
Alıntı yapılan: Soytürk Dönmez - 08 Nisan 2012, 10:53:59Alıntı yapılan: Ertarda - 08 Nisan 2012, 10:50:18Madem yarın bağlantı kuracaksın o halde şu bilgileri bizim için alırsan çok sevinirm.Cork zımpara min. limit ve adet fiyatıTrizact zımpara min. limit ve adet fiyatıŞimdiden teşekkürler. Ustam Yavuz beyle görüştüm biraz yoğun en kısa zamanda fiyat verecek, başka arkadaşlarda cork soruyordu fakat trizact yerine Yavuz beyin söylediğine göre daha hesaplı ve aynı işi gören yumuşak bezli kompakt zımpara varmış, gelişmeleri buradan duyuracağım.
Alıntı yapılan: Ertarda - 08 Nisan 2012, 10:50:18Madem yarın bağlantı kuracaksın o halde şu bilgileri bizim için alırsan çok sevinirm.Cork zımpara min. limit ve adet fiyatıTrizact zımpara min. limit ve adet fiyatıŞimdiden teşekkürler.
Alış yapılırsa ben katılırım.
Olsun, bir zımparayıda kargocuya vermiş olalım
Bende alıma katılmak isterim.Saygılar...
Merhaba ben 3 er adet istiyorum ayrıca seramikten sipariş varsa ondanda alırım.
Ustalarım, Arkadaşlar ; Yavuz beyden fiyatlar geldi bugün trizzact yerine önerilen yumuşak bezli compact zımparanın adet fiyatı 6.00 tl, cork zımparanın ise 7.00 tl dir. İsteyen arkadaşlarım miktar belirtsinler ona göre sipariş vereceğim, selamlar.
Alıntı yapılan: Mehmet DOĞAN - 12 Nisan 2012, 21:28:35Merhaba ben 3 er adet istiyorum ayrıca seramikten sipariş varsa ondanda alırım. Seramik de sipariş edeceğiz, o kaç tane olsun ?