yapımı çok basit Murat

bende gözumde çok buyutuyordum ama sağolsun Emre ve Sefa ustanın bılgı ve deneyımlerınden yararlanarak bır gunde ocağı yaptım.
ızalasyon malzemesınden "seramık battanıye" sakın ola kaçma. ısıyı aynı şekılde muhafaza etmek ıstıyorsan . brülörde bıraz uğraştım ayarı tutturmak için. ama tavsıyem brulörde verımlı çalıştığına tam emın olana kadar uğraş

hanı şu anda elektırıkle çalışan ısıl işlem fırınımı yoksa senınkımı deseler tereddüt etmeden benımkı derım.
sonrası bır dıjıtal termostat ve K tıpı termokulp taktınmı tamamdır. o kadar rahat edeceksınkı

[/quote]
Taner, yakıt gideri nasıl? Sanayi tipi tüpler 150 - 180 civarı sanırım. Bir tüp sana ne kadar gidiyor? Ertuğrul Beyin elektrikli fırını bir bıçağı 3 - 5 TL gibi bir rakama ısıl işlemini gerçekleştiriyordu sanırım.
[/quote]
propan tüpü 240 tl,ye alıyorum tabı fıyat bana bu şekılde

damast çalışmazsam ilk tüp 8,5 ay gıtmıstı. termokulp taktıktan sonra çok verımlı bır şekılde kullanmaya başladım.
hanı Özgür 200 bıçak dıyor ya bence çok daha fazlası yapılabılınır şu durumda. önemlı olan brülörün hava yakıt ayarını düzgün yapmak. ve ocağın ızalasyonu çok ıyı olmalı