http://www.google.com.tr/search?hl=tr&qscrl=1&nord=1&rlz=1T4WZPC_trTR400TR400&q=sun+fix&gs_sm=&gs_upl=&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&biw=1280&bih=600&ion=1&wrapid=tlif132509965692210&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=h2r7TtjtK8eX8gOTvZnEAQBu malzeme işini çok iyi görür. Sanayide felan bulabilirsin.
Murat ustaya şöyle bir deri ipten dikişli kılıf yaptırırım tamamdır Murat usta nerdesin? bu bıçak ellerinden öper
olmuş bence. ama hafif bir eğelemeyle ( sapa dik olarak) girişsen sanki biraz beyazlık çıkacak ve daha görkemli olacak gibi.
Aman diyeyim kesme ( bence) o kısım ayrı bir görüntü katıyor işe.
Abi, sen şimdi o bombeliği kesmek istiyorsun ya. bırak dağınık kalsın keserken falan tacı bozmayasın.Sap, bu hali ile daha iyi duruyor...
Bence çok yakışır. Bir de yanına boynuz saplı bir firesteel ekleyip kılıfı da ona göre yaptırırsan bak sen güzelliğe. Buyincoins te 2 $ a sapsız firesteel bulabilirsin ustam. Yada benim sipariş 10-15 gün içinde gelir sana gönderirim birtane.
Alıntı yapılan: XauPau - 28 Aralık 2011, 21:21:01Yusuf abi cesaret gelmiş ama yanında İlhamı da getirmiş bakıyorum. Gayet güzel ilerlemişsin. Bir de eleştirim var yanlış anlama sakın. Tronix Tronix olalı böyle hürmet görmemiştir. Keşke daha iyi bir üründe uygulasaydın.Aynen. Gizli kuyruk hiç güven vermiyor. Sanki tez zamanda boynuzu bu bıçak için harcadığına yanacaksın gibi geliyor.
Yusuf abi cesaret gelmiş ama yanında İlhamı da getirmiş bakıyorum. Gayet güzel ilerlemişsin. Bir de eleştirim var yanlış anlama sakın. Tronix Tronix olalı böyle hürmet görmemiştir. Keşke daha iyi bir üründe uygulasaydın.