Bıçak Sanatı - Forum

acil yardım

ercan ertürk

• 301
  • ercan ertürk 1971
  • Meslek: ayakkabı imalatçısı
  • Yer: B PAŞA İSTANBUL
acil yardım
« : 18 Aralık 2011, 17:46:11 »
acil yardım  birazda cesaret e ihtiyaç var   nasıl cesaret edipte bu bıçağın üstüne kazıma yapabilicem  ikinci resimeki bıçak sayın muammer ustanın  eseri ben aynısını yapamam   fakat  daha basit  bir model  yapmam lazım   şimdiden teşekür ederim   saygılarımla

Ynt: acil yardım
« Yanıtla #1 : 18 Aralık 2011, 17:56:29 »
Ercan buraya kadar getirmişsin işi zaten, Bundan sonrasıda ince iş artık bu kadarını yapan en azından benzetmeye çaılşır. Ha gayret, ustanın ki kadar olmasa da yinede bir şeyler çıkacaktır  ;)  tebrikler bu arada zor bir iş başarmışsın gerçekten de.

ercan ertürk

• 301
  • ercan ertürk 1971
« Yanıtla #2 : 18 Aralık 2011, 18:11:36 »
sağol hocam  bukadar bana  yeter ama  hakikaten  ilk bıçak için en zorbıçakmış  :'( iş ortaya çıkınca insan  mest   oluyor  tüm forum  dostlarına teşekürler   

balıkcı

• 1123
  • murat yımaz
  • Meslek: bileme ustası
  • Yer: kütahya
« Yanıtla #3 : 18 Aralık 2011, 21:08:16 »
ercan eline sahlık cok güzel olmuş  :2up :2up :2up desen konusundada cızmesı en kolay olanlar en sık olanlardır sadece ana hatları cızerek başla yeter 
arkadaşlar bileme işi yaptıgımdan dolayı kurbana kadar younluk davam kütahya buluşması için merak edılen her konuda araya bılırsınız tel 0 536 698 28 31

ercan ertürk

• 301
  • ercan ertürk 1971
« Yanıtla #4 : 18 Aralık 2011, 23:45:46 »
sağol murat  yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik inşallah sonunada sağsalim bitirip  bir ohhh çekeriz ::)  saygılar

Ertarda

• *
  • 1033
  • Ertuğrul ARDA -1967
  • Meslek: İnşaat Müh.
  • Yer: Bornova-İzmir
« Yanıtla #5 : 19 Aralık 2011, 09:27:53 »
Ercan, sen sessiz sedasız neler yapmışsın yahu. Şapka çıkartıyorum.
Be yourself, no matter what they say...........

Zor olduğu için cesaret edemediğimiz şeyler, aslında biz cesaret edemediğimiz için zordur..!

ozgurozdemir

• *
  • 1
  • Meslek: elektrik teknisyeni
  • Yer: İst. sancaktepe-1978 0RH+
« Yanıtla #6 : 19 Aralık 2011, 09:59:47 »
üstad eline sağlık gayet güzel olmuş e bundan sonrasınıda halledersin artık
sapta ne kullandınız
GÖLGEDE YÜRÜYENİN GÖLGESİ OLMAZ

yusuf biçer

• *
  • 1415
  • Meslek: sanat tarihçi
  • Yer: osmaniye
« Yanıtla #7 : 19 Aralık 2011, 10:03:59 »
çok güzel olmuş yav hemde ilk bıçak  ???

bence bir sanatçıdan yardım al

yok hepsini ben yapacam diyorsan o başka

dramel varmı? dramel ?
« Son Düzenleme: 19 Aralık 2011, 10:38:37 Gönderen: yusuf biçer »
Yusuf BİÇER / Adana 1974
Susuyorsak zannetme ki korkudan; saygıdan...edepten...

serdarhavsut

• 391
  • Meslek: Geri dönüşüm
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #8 : 19 Aralık 2011, 10:42:46 »
valla şahane , ellerinize sağlık çok güzel olmuş. Keşke ilk bıçakta işlemesiz bir model seçseydiniz. yada daha basit birşey yapıp enjeksiyon iğnesi gibi bişeyle noktalayıp , sonrada oksitlendirme yapabilirsiniz. illada işleme derseniz, kensi adıma size sadece ara gazı takviyesi yapabilirim  :D
Çalışmadan , yorulmadan , öğrenmeden , rahat yaşama yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler , evvela haysiyetlerini , sonra hürriyetlerini ve daha sonra istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar...

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

emin albayrak

• 3909
  • Meslek: grafik tasarımcı - 1979
  • Yer: istanbul / üsküdar
« Yanıtla #9 : 19 Aralık 2011, 11:25:42 »
ilk bıçak için gerçekten çok güzel bir işçilik... tebrik ediyorum. bence de basit desenler üzerinden siz yapmayı denemelisiniz...
testinin içinde ne varsa, dışına da o sızar...

www.instagram.com/mim_emin/

ercan ertürk

• 301
  • ercan ertürk 1971
« Yanıtla #10 : 19 Aralık 2011, 20:55:27 »
ertuğru  senin bıçakları görünce  nasıl sesimizi çıkaralım maasllah  ışık hızı ile  gidiyorsun  eehh  bende kıyıdan kıyıdan bir bıçakla uğraşıyorum  tadını çıkara çıkara  haa takipçinim haberin ola  yanlız karınca adımlarıyla ;)  saygılar                   
üstad eline sağlık gayet güzel olmuş e bundan sonrasınıda halledersin artık
sapta ne kullandınız
    ozgür kardeşim  sağol   kabzada koç boynuzu kulandım  işlemeyide basit bir şekil yapıcam da derlerya  tabiri cayise  zurnanın zıırrtt  dediği yer  yapcaz inşallah         
çok güzel olmuş yav hemde ilk bıçak  ???   yusuf hocam  ben bıçakları okadar severimki   ilk biçaklarım  9 10 yaşlarında   elime geçen  tahta parçalarını yontarak bıçak yapmaya başladım ama  ilk bıçağım   benim için  bu   malesef diremelim yok  ama almayı düşündüğüm ikinci  alet   birinci  sütunlu matkap   aşırı derece ihtiyaç   

ercan ertürk

• 301
  • ercan ertürk 1971
« Yanıtla #11 : 19 Aralık 2011, 21:02:14 »
valla şahane , ellerinize sağlık çok güzel olmuş. Keşke ilk bıçakta işlemesiz bir model seçseydiniz. yada daha basit birşey yapıp enjeksiyon iğnesi gibi bişeyle noktalayıp , sonrada oksitlendirme yapabilirsiniz. illada işleme derseniz, kensi adıma size sadece ara gazı takviyesi yapabilirim  :D
    sedar  sanada katılıyorum  fakat acmilik   şimdi işişten geçti oldu da  bitirce inşallah    gaz dalazım
ilk bıçak için gerçekten çok güzel bir işçilik... tebrik ediyorum. bence de basit desenler üzerinden siz yapmayı denemelisiniz...   aynen dediğiniz gibi düşünüyorum   övgüleriniz için sağolun  zizlerin sayesinde     saygılar

ilkser

• 548
  • Serhat-1981
  • Yer: Yozgat / Kocaeli
« Yanıtla #12 : 19 Aralık 2011, 21:50:50 »
Ercan abi,
On numara bıçak olmuş.Elinize sağlık...
Uçmak,düşmeyi göze almaktır.

XauPau

• 1108
  • Hayri Canyakmaz 1980
  • Meslek: Finans
  • Yer: Kocaeli
« Yanıtla #13 : 19 Aralık 2011, 22:48:15 »
Oooo çok güzel olmuş. Eminim işlemenin de üstesinden gelirsin. Yeter ki acele etme doğru yöntemi bildikten sonra gerisi gelir.

damascus

• 1467
  • Hakan / 1986 / Kırıkkale/Bandırma
  • Yer: BANDIRMA...
« Yanıtla #14 : 26 Aralık 2011, 22:43:55 »
Ellerinize sağlık çok güzel olmuş. Koç boynuzu biraz çalışır. Yani esneme yapar ilerleyen zamanlarda. Balçaktada bıçağa yakışan  güzel birşey çıkar..