ARKADAŞLAR BENDE BU İŞİ YAPABİLİRMİYİM HERGÜN BU SİTEDE OKUYORUM FAKAT ANTALYA MERKEZDE BU İŞLE UĞRAŞAN ARAKADAŞ VARSA KENDİSİ İLE TANIŞMAK İSTERİM. AMA KONUYU İNŞALLAH DOĞRU YERE AÇMIŞIMDIR YANLIŞ YERDE İSE BİLĞİLENDİRMENİZİ İSTERİM
Alıntı yapılan: yukselenturk - 07 Aralık 2011, 15:25:24ARKADAŞLAR BENDE BU İŞİ YAPABİLİRMİYİM HERGÜN BU SİTEDE OKUYORUM FAKAT ANTALYA MERKEZDE BU İŞLE UĞRAŞAN ARAKADAŞ VARSA KENDİSİ İLE TANIŞMAK İSTERİM. AMA KONUYU İNŞALLAH DOĞRU YERE AÇMIŞIMDIR YANLIŞ YERDE İSE BİLĞİLENDİRMENİZİ İSTERİM Hee ba ba ba ba hemide polis antalyada diyelimde gel bakim sen buraya şlig (kelepçe sesi) hade merkeze neyse sefa hocam var ben ihbar edem bari
Alıntı yapılan: fatihaydın - 08 Aralık 2011, 11:47:06Alıntı yapılan: yukselenturk - 07 Aralık 2011, 15:25:24ARKADAŞLAR BENDE BU İŞİ YAPABİLİRMİYİM HERGÜN BU SİTEDE OKUYORUM FAKAT ANTALYA MERKEZDE BU İŞLE UĞRAŞAN ARAKADAŞ VARSA KENDİSİ İLE TANIŞMAK İSTERİM. AMA KONUYU İNŞALLAH DOĞRU YERE AÇMIŞIMDIR YANLIŞ YERDE İSE BİLĞİLENDİRMENİZİ İSTERİM Hee ba ba ba ba hemide polis antalyada diyelimde gel bakim sen buraya şlig (kelepçe sesi) hade merkeze neyse sefa hocam var ben ihbar edem bari fati yok öyle bişey burda bıçak yapmayı öğrenmek için burdayım
Alıntı yapılan: yukselenturk - 07 Aralık 2011, 15:25:24ARKADAŞLAR BENDE BU İŞİ YAPABİLİRMİYİM HERGÜN BU SİTEDE OKUYORUM FAKAT ANTALYA MERKEZDE BU İŞLE UĞRAŞAN ARAKADAŞ VARSA KENDİSİ İLE TANIŞMAK İSTERİM. AMA KONUYU İNŞALLAH DOĞRU YERE AÇMIŞIMDIR YANLIŞ YERDE İSE BİLĞİLENDİRMENİZİ İSTERİMBağırmadan konuşursan söylerim... Sevgiler,