Alıntı yapılan: ozgurozdemir - 02 Aralık 2011, 16:56:20testin yapılma şartları 90km7saat rüzgar arkadan esecek depoda 5lt yakıt olacak hava sıcaklığı 25 derece denizden yükseklik enfazla 20-50mt havadaki nem %65 oldumu test verileri tutar benim aractaki fabrika verisi 5,4lt şehirdışı bende genelde 4,8 yakıyor bu konuda alman firmaları en iyi verileri verir gerisi yalan [/quote Değerleri tutturamayınca lpg taktırdım rahatladım.eh şimdi tutturmuşsun değerleri en güzelini yapmışsın bu hafta içi katardaydım arkadaş kamyonetine benzin alırken şahit oldum 65lt benzin 18 tl buda şu demek oluyorki benim depoyu doldurduğum fiyata katarda 800lt benzin alınıyor bendaha birşey demiyorum yorum sizin
testin yapılma şartları 90km7saat rüzgar arkadan esecek depoda 5lt yakıt olacak hava sıcaklığı 25 derece denizden yükseklik enfazla 20-50mt havadaki nem %65 oldumu test verileri tutar benim aractaki fabrika verisi 5,4lt şehirdışı bende genelde 4,8 yakıyor bu konuda alman firmaları en iyi verileri verir gerisi yalan [/quote Değerleri tutturamayınca lpg taktırdım rahatladım.
Arkadaşlar herşey iyi güzel hoşta aklıma takılan yada daha doğrusu beni rahatsız eden nokta 12V değilde V12 motor olması gerekmezmiydi ? Ben mi yanlışım yoksa ? Kaçgündür takıldım kaldım
Alıntı yapılan: Soytürk Dönmez - 02 Aralık 2011, 22:01:50 Arkadaşlar herşey iyi güzel hoşta aklıma takılan yada daha doğrusu beni rahatsız eden nokta 12V değilde V12 motor olması gerekmezmiydi ? Ben mi yanlışım yoksa ? Kaçgündür takıldım kaldım Bence de sen doğrusun. İlk okuduğumda bende 12 volt motor sandım