Bıçak Sanatı - Forum

Değerli Arkadaşlar

YAŞAR PEHLİVAN

• 362
  • Meslek: memur
  • Yer: sakarya
Değerli Arkadaşlar
« : 21 Kasım 2011, 08:55:59 »
Degerli Arkadaşlarım.
  Bir cenaze  dolayısıyla Bandırmadaydım, Sinan kardeşimizede bir uğruyayım dedim. Alirıza kardeşimin yardımıyla sinan kardeşime (usta ma) ulaştım. Sağolsun arabasıyla bizi bulunduğumuz yerden alıp dükkanına götürdü güzel işlevsel ve sıcak bir işyeri. sinan ustam da aynı şekilde sıcak kanlı hoşsohbet öyle bir samimiyetle konuştuk ve muhabbet ettikki  yanımda bulunan Dayım hayretler içerisinde kaldı  siz daha önce tanışmadığınıza eminmisiniz yahu bune muhabbet sanki kırk yıllık dostunla bir araya gelmişsin gibi dedi.
İşte bu forumun güzelliği bu foruma üye olmuş arkadaşların ne kadar temiz kalbli ve samimi oldukları bu formu ve sizleri seviyorum.Teşekkür ediyorum, sinan, taner,özgür,alirıza, serdar,hüseyin ve bekir ustam.
Bu isimler telefonla veya yüzyüze görüşüp  sıcak yüzlerini gördüklerim veya sıcak seslerini duyduklarım. Biliyorum diğer ardaşlarımda  öyle. Sevgiyle  muhabbetle kalın. Tekrar tekrar TEŞEKKÜRLER  :'( :'( :'(

tarpoon

• 4739
Ynt: Değerli Arkadaşlar
« Yanıtla #1 : 21 Kasım 2011, 09:14:23 »
çay varmıydı Yaşar usta :) bılırsın muhabbet onsuz olmaz. nasıpse bır organızasyon yapalım toplanalım derım..
“ İnsanları kandırmak, kandırılmış olduklarına ikna etmekten daha kolaydır ”    :)

YAŞAR PEHLİVAN

• 362
  • Meslek: memur
  • Yer: sakarya
« Yanıtla #2 : 21 Kasım 2011, 09:16:34 »
Çayın alası vardı. hemde enkısa zamanda yapalım...

ali rıza

• 1066
  • geçtiğimiz yüzyılın insanı - 1983
  • Meslek: Eczacı Kalfası
  • Yer: SAKARYA
« Yanıtla #3 : 21 Kasım 2011, 09:18:34 »
yaşar abicim öncelikle başınız sağolsun o gün yoğunluktan dolayı sonradan da soramadım ulaşabildin mi diye ama bulmuşsun sinan abiyi :)
çay varmıydı Yaşar usta :) bılırsın muhabbet onsuz olmaz. nasıpse bır organızasyon yapalım toplanalım derım..
+1 abi şu sakarya buluşmasını gerçekleştirelim bi ara ;)
İki Kişilikliyim İkiside Canavar

tarpoon

• 4739
« Yanıtla #4 : 21 Kasım 2011, 09:22:49 »
Ali  ,Özgür  süreklı yurt dısında o,da aramıozda olsun dıye uygun anı kolluyorum. bu arada atölyede işler yogun yeni bır yer var boyası yapılacak. atölyeyı ıkıye böldüm toz falan olmayacak artık :2up soğuktanda donmayacağız..
“ İnsanları kandırmak, kandırılmış olduklarına ikna etmekten daha kolaydır ”    :)

fatihaydın

• 779
  • Meslek: SATIŞ
  • Yer: İstanbul Kayaşehir
« Yanıtla #5 : 21 Kasım 2011, 09:32:32 »
ne zaman nerde beni haberdar edin :)

tarpoon

• 4739
« Yanıtla #6 : 21 Kasım 2011, 09:52:11 »
sakarya ;) gelmek ıstersen beklerız Fatih..

ersenanahtar

• 1362
  • SİNAN ERŞEN
    • BIÇAKLARIMIZ...
  • Meslek: anahtar&bıçakçılık
  • Yer: bandırma/balıkesir
« Yanıtla #7 : 21 Kasım 2011, 10:12:00 »
Teşekkür ederim Yaşar abi bu güzel duyguları paylaşığın için,banada çok güzel bir süpriz oldu çok güzel değerli bir sohbet oldu... :) aynı duyguları yaşadım,keşke daha fazla zamanımız olsaydı anlatacak çok şey vardı ..inşallah güzel bir tanışma toplantısı yaparsanız katılmak isterim müsait olabilirsem..
Keskin bıçak olmak için, çok çekiç yemek gerekir...

ali rıza

• 1066
  • geçtiğimiz yüzyılın insanı - 1983
  • Meslek: Eczacı Kalfası
  • Yer: SAKARYA
« Yanıtla #8 : 21 Kasım 2011, 10:22:51 »
Ali  ,Özgür  süreklı yurt dısında o,da aramıozda olsun dıye uygun anı kolluyorum. bu arada atölyede işler yogun yeni bır yer var boyası yapılacak. atölyeyı ıkıye böldüm toz falan olmayacak artık :2up soğuktanda donmayacağız..
büyük bir gelişme var diyorsun yani abicim aslında dün erken geldim adaya ama akşam üstü nişan vardı ona hazırlandım azıcık da dinlendim o yüzden seni rahatsız edemedim ;)  özgür abi olmadan zaten olmaz :) inşaallah en kısa zamanda
İki Kişilikliyim İkiside Canavar

merttt9

• 1419
  • Meslek: Tekstil
  • Yer: Bursa
« Yanıtla #9 : 21 Kasım 2011, 11:19:08 »

bandırmadamı

tarpoon

• 4739
« Yanıtla #10 : 21 Kasım 2011, 12:26:10 »
sakaryada.. ;)

merttt9

• 1419
  • Meslek: Tekstil
  • Yer: Bursa
« Yanıtla #11 : 21 Kasım 2011, 12:53:51 »
evet şanslıyızki forumdaki üyelerin tamamında efendilik uyum güzel konuşma gördüm
bu forumun yeri ayrı sanırım dayanışma ve öğretmen öğrenci tarzında dialoglarında etkisi vardır  :2up

DUMRU

• Hüseyin DUMRU 1982
  • 1025
    • www.bozkirgezgini.com
  • Meslek: Eczane teknisyeni
  • Yer: Konya/Bozkır
« Yanıtla #12 : 21 Kasım 2011, 13:16:47 »
Ustalardan bir ve ya bir kaçı Konya'ya taşınsa ne olur:( Kıskanıyorum sizleri...Benim neden aynı dilden konuşabileceğim bir ustam yok yaaa :'(
Yiğidin harman olduğu yerde doğmuşsam. Şu Uluçay'dan su içmişsem.. Namerdin sofrasına bağdaş kurup oturmam. Hüseyin DUMRU

XauPau

• 1108
  • Hayri Canyakmaz 1980
  • Meslek: Finans
  • Yer: Kocaeli
« Yanıtla #13 : 21 Kasım 2011, 13:38:37 »
Sakarya buluşmasını merakla bekliyorum.

Forumdaki dostluk bambaşka. Başka forumlara da üyeyim hatta yönetici olduklarım da var. Ancak entrikaların olmadığı tek forum burası. Herkesin başaramadığı bir şey bu.

tarpoon

• 4739
« Yanıtla #14 : 21 Kasım 2011, 13:54:25 »
bir ara bende o forumlardaydım Hayri ;)  burasının o ortam gıbı olmaması için kurallarımız var

ya uyacağız yada gıdeceğiz :)

XauPau

• 1108
  • Hayri Canyakmaz 1980
  • Meslek: Finans
« Yanıtla #15 : 21 Kasım 2011, 15:05:54 »
Buranın oralar gibi olmayacağına eminim. Çünkü burada emek konuşuyor ve ustalık parayla elde edilmiyor.

tarpoon

• 4739
« Yanıtla #16 : 21 Kasım 2011, 15:21:35 »
 ;) :)

spyderCollector

• 2758
  • mehmet 1967
  • Meslek: mimar
« Yanıtla #17 : 21 Kasım 2011, 16:17:20 »
Taner kardeş, şu sakarya buluşmasını ayarlayın artık,
emanet bıçaklar falan çantada paslanacak sonra  :D
'' Kem Alat'la, Kemalat  olmaz ! ''

tarpoon

• 4739
« Yanıtla #18 : 21 Kasım 2011, 16:56:43 »
ayarlıyacağım ayarlamasınada herkes gelsın dıye uğraşıyorum..  paslansın polisaj yaparız  8)

muratkucuk

• 483
  • Meslek: Serbest
  • Yer: Kütahya
« Yanıtla #19 : 21 Kasım 2011, 23:52:37 »
Her Bandırma ziyaretimde Sinan Usta'yı muhakkak ziyaret ediyorum sohbeti, sıcakkanlılığı ve özellikle yardımseverliği ile her seferinde mahcup ediyor, kendisine buradan sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

Sakarya buluşmasında Kütahya'dan bize de yer varsa zamanın uygun olması halinde bizde ( iki Murat'lar ) geliriz.