Teşekkürler.
bir şey değil, ben teşekkür..
Mehmet Bey ellerinize sağlık... Harika olmuş....
Kaybolması ve bir yıl sonra dönmesinin bir nedeni varmış... 
sağolasın Hüseyin,
sanırım haklısın,

Ellerine sağlık Mehmet abi, ilk denememi no12 carbonda yapacağım kısmetse, sağolasın 
sağol Soytürk.
no 12 bu işe gerçekten en uygun opinel bence de.. hadi kolay gele..
Mehmet Abicim, harika işçilik ve anlatım, şapka çıkarıyorum

sağol Emre, ustalardan övgü alınca,
adam: tamam demekki olmuş diye düşünmeden edemiyor..

wayamino, helal girsin, tebrik koyuyorum...
Yav Mehmet, usta sende bi yaratıcılık var ama, çözemedim... 
Ellerine sağlık...
Sevgiler,
hebeağmionno ko gitsin tebriği Adam.
eyyyvalllağğh.
Mehmet bey,elinize sağlık.Çok açıklayıcı ve görselliği bol bir anlatım.Teşekkürler.
sağolasın, tanisamadik ne zamandır...
Mehmet eline sağlık, bambaşka bir sap çıkmış ortaya. Adım adım çalışma da ayrıca çok yararlı olmuş, sağolasın.
sağol Sefa Hocam, teşekkür ederim.
mehmet hocam kabzaya bayıldım harika görünüyor hele fotolara bakarken 3 boyut gibi geldi gözüme yani fotoda 
gerçeği ayrı bir güzel.
Tebrikler mehmet usta çok güzel olmuş
sağolunuz... usta övgüsü de kaçmadı gözümden

Güzel görüntüsünün yanında başkaca faydaları da vardır diyebilir miyiz? Cevabımız evet ise bu faydalar nelerdir? Vaktiyle Yaptığım bir kabzaya tam olarak elimin izini çıkarmış ve ona göre şekil vermiştim, ergonomik olmuştu ama eli benimkinden büyük birinin kullanımı zorlaşmıştı.
ortaya, her ele uyabilen ve elden kaymayan bir kabza çıktığı bir gerçek..
abi ellerine sağlık, eski çelik parçası gitmiş, yenine bir kukri gelmiş
aslında bu kadar kolay ve basit bir uygulama tüm malzemenin havasını ne kadar değiştiriyor, bunu fark ettim. gerçi kolay ve basit dedim ama senin adım adım ilerleyişin sanırım benin bana bıraksan asla gideceğim gibi bir yol değil. ben ilk eğeden (üçgen elmas) sonra direk son eğeye geçerdim
senin çalışmalarındaki bu detay adımlar, işin temizliğinin asıl sebebi anlaşılan. ben senden bunu öğrendim 
yaparsın sen bu işi Emin, fotolardaki gibi hakikaten. zor bişey değil.
(inşallah bana öyle gelmiyordur:)