Ben bunları çoktan teslim alışsındir diyordum. Ancak şimdi kısmetmiş demek ki... Halbuki ben bu bıçakları TV'deki bir belgeselin gittiği atölyede görmüştüm. Gerçi hangi belgeseldi emin değilim. "Vilco'nun karavanı"nda mı çıkmıştı ne?
hocam bence adam senin yolladığın dişlere yapıp elden çıkardı sonra da aynı boyutta vurabilmek için 17 ay bekletti
şaka bi yana bakıyorum da afedersiniz p*ç etmiş malzemeyi ben olsam balçak olayına riske atmam azıları ama yinede sen bilin
Ali böyle bir azıya sahip domuz her avcıya nasip olmaz 17 ay değil 17 yıl ava gitsem buna benzer bir diş elde edemem
bunun gibisini bulmak zorrrrrrr
Problemden dolayı üzüldüm ama bence bu bıçaklara hiç müdahale etme. Onun yerine tüfeğinin bakımını falan yapıp bir sonraki balçak için kendini hazırlasan daha sağlıklı olur gibi. Moral bozmaktan iyidir.
Bıçaklar ve dişler harika çok ender büyüklükte dişler gerçekten balçak olayı can sıkıcı olmuş ama bence çok güzel bıçaklar

bu resimde balçak kısmına bi malzeme sarmışlar sizin bıçaklarada böyle birşey uygulanabilir bıçakların estetiğini bozmayacak bi malzemeden
Sağlık sektöründe bazı malzemelerde bazı ilaçlarda insan organı yaşatma olaylarında organ naklinin bazı aşamalarında falan domuzdan çok yararlanıyorlar haberiniz olmasada bi şekilde kullanmış oluyorsunuz.. domuzu yemeyi haram kılmış yaradan faydalanmayı değil pek çok insan hayatını domuza bile borçlu olabilir haberi olmadan.
Bu sarılanlar sinir(tendon) olsa gerek. Geleneksel Türk yayı yapanlardan bu konuda çok faydalı bilgiler elde edilebilir.
Domuz ilgili ve yiyecekler ile ilgili diğer dini kuralları tersinden anladığımızı fark ettim. Kur'an'da bir çok yerde Allah'ın yasaklamadıklarını yasak saymaya karşı uyarılar var. Anladığım kadarıyla eskiden uydurulmuş çok fazla yasak arasında kabarık bir yenilmeyecek listesi var. İslam'da bu sadece domuz ile sınırlandırılmış. Hatta Müslüman mahallesinde salyangoz lafına nasıl gelmişiz bilmem ama anladığım kadarıyla yasak falan değil salyangoz.