Çok sağol Serdar, bıçakta değil ama bir başka yerde kesinlikle aradığım bir malzemeydi ve kesinlikle kullanacağım
Alıntı yapılan: Sefa Çabuk - 04 Kasım 2011, 14:41:34Çok sağol Serdar, bıçakta değil ama bir başka yerde kesinlikle aradığım bir malzemeydi ve kesinlikle kullanacağım Bence bant zımpara makinesindeki aşındırma tekerinin üstünü kaplayacak.
Alıntı yapılan: Sefa Çabuk - 04 Kasım 2011, 14:41:34Çok sağol Serdar, bıçakta değil ama bir başka yerde kesinlikle aradığım bir malzemeydi ve kesinlikle kullanacağım kesin arabada kulanacaksınız
Alıntı yapılan: ozgurozdemir - 04 Kasım 2011, 16:27:56Alıntı yapılan: Sefa Çabuk - 04 Kasım 2011, 14:41:34Çok sağol Serdar, bıçakta değil ama bir başka yerde kesinlikle aradığım bir malzemeydi ve kesinlikle kullanacağım kesin arabada kulanacaksınız Özgür bildin Arabanın kasasında kullanacağım bir kaplama arıyordum, bu olur, fiyatıda iyiymiş.
Pahalı olmaya pahalı değil işe yaradıktan sonra.Özgür bayramdan sonra haber bekliyorum o zaman .
Bnede o malzemeyi gördüm ama burada uygulayıcısı yok, özel tabancası falan var. kasayı komple söküp boyayacağım ama malzemeye ulaşmadan girişemiyorum.