Bıçak Sanatı - Forum

plasti dip ???

serdarhavsut

• 391
  • Meslek: Geri dönüşüm
  • Yer: İzmir
plasti dip ???
« : 04 Kasım 2011, 14:28:23 »
Merhaba arkadaşlar, nette gezinirken bu ürünle karşılaştım. Acaba bıçak konusunda bize faydalı olabileceği yerler varmıdır ?

http://www.plasti-dip.com/
Çalışmadan , yorulmadan , öğrenmeden , rahat yaşama yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler , evvela haysiyetlerini , sonra hürriyetlerini ve daha sonra istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar...

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Ynt: plasti dip ???
« Yanıtla #1 : 04 Kasım 2011, 14:41:34 »
Çok sağol Serdar, bıçakta değil ama bir başka yerde kesinlikle aradığım bir malzemeydi ve kesinlikle kullanacağım  :2up

ozgurozdemir

• *
  • 1
  • Meslek: elektrik teknisyeni
  • Yer: İst. sancaktepe-1978 0RH+
« Yanıtla #2 : 04 Kasım 2011, 16:27:56 »
Çok sağol Serdar, bıçakta değil ama bir başka yerde kesinlikle aradığım bir malzemeydi ve kesinlikle kullanacağım  :2up

kesin arabada kulanacaksınız  >:D
GÖLGEDE YÜRÜYENİN GÖLGESİ OLMAZ

Ertarda

• *
  • 1033
  • Ertuğrul ARDA -1967
  • Meslek: İnşaat Müh.
  • Yer: Bornova-İzmir
« Yanıtla #3 : 04 Kasım 2011, 17:06:33 »

Bence bant zımpara makinesindeki aşındırma tekerinin üstünü kaplayacak.  :)
Be yourself, no matter what they say...........

Zor olduğu için cesaret edemediğimiz şeyler, aslında biz cesaret edemediğimiz için zordur..!

tarpoon

• 4739
« Yanıtla #4 : 04 Kasım 2011, 17:08:23 »
benım kullanım amacım bu olacak  ;D ılk aklıma gelende bu

Bence bant zımpara makinesindeki aşındırma tekerinin üstünü kaplayacak.  :)
“ İnsanları kandırmak, kandırılmış olduklarına ikna etmekten daha kolaydır ”    :)

ozgurozdemir

• *
  • 1
« Yanıtla #5 : 04 Kasım 2011, 17:22:11 »
hımm 58 tl

teker kaplaması 60shore 1,5cm kalınlık kanallı kaplama kaucuğu 50tl civarı poliüretan olanı 72 tl  acaba hangisi daha uzun ömürlü olabilir

« Yanıtla #6 : 04 Kasım 2011, 17:37:11 »

Özgür bildin  :2up Arabanın kasasında kullanacağım bir kaplama arıyordum, bu olur, fiyatıda iyiymiş.

whitefoxss

« Yanıtla #7 : 04 Kasım 2011, 17:39:06 »
Güzel ürün.Her yerde kullanılabilir bence harika.

ozgurozdemir

• *
  • 1
« Yanıtla #8 : 04 Kasım 2011, 17:58:10 »

Özgür bildin  :2up Arabanın kasasında kullanacağım bir kaplama arıyordum, bu olur, fiyatıda iyiymiş.

kamyonetin kasasında kulanacaksanız eğer başka birşeyler önerebilirim ama bayramdan sonra fiyat 58 tl kaplayacağı alan belli kaplama mukavemeti belli dir üzerine birşey koymaya gelirmi bilemiyorum 
tam olarak kaplama yapılacak alanları bana iletirseniz daha sağlam ve ucuz cözümler bulabiliriz :)

serdarhavsut

• 391
  • Meslek: Geri dönüşüm
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #9 : 04 Kasım 2011, 18:03:38 »
Rica ederim hocam işinize yaradığına sevindim , ama bir kutu sprey 80 cm2 yer kaplayabiliyormuş, pahalıya gelmesin sonra ?
Çalışmadan , yorulmadan , öğrenmeden , rahat yaşama yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler , evvela haysiyetlerini , sonra hürriyetlerini ve daha sonra istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar...

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

« Yanıtla #10 : 04 Kasım 2011, 18:22:12 »
Pahalı olmaya pahalı değil işe yaradıktan sonra.
Özgür bayramdan sonra haber bekliyorum o zaman  ;).

ozgurozdemir

• *
  • 1
« Yanıtla #11 : 04 Kasım 2011, 23:12:20 »
Pahalı olmaya pahalı değil işe yaradıktan sonra.
Özgür bayramdan sonra haber bekliyorum o zaman  ;).

tama ustad kaplanacak alanın ve üzerine koyulacak malzemenin çinsi v.s  bana özelden gönderi ver eğer senin  kamyonet kapalı kasa pejo partnerse ve icini tabanını boyayacaksan odahada kolay olur fabrikanın tedarikçilerinden hertürlü desteği alırız allahın izni ile

« Yanıtla #12 : 04 Kasım 2011, 23:14:29 »
Yok kapalı değil, açık kasa Toyota.

ozgurozdemir

• *
  • 1
« Yanıtla #13 : 04 Kasım 2011, 23:19:13 »
hilux
işler değişti
istanbulda olacaktın 1 saatte komple arkayı kumlardık  cıllop gibi olurdu akabinde  ister pütür ister epoksi astar pesinden epoksi boya  10 numara olur
ama kamyonet arkası için  bir garip kaplama var nette 1000 tl ye yapıyorlar ben ona bakayım hammaddesini bulursak onun ile kaplama dahada güzel olur ama aracın kasa kumlansa daha güzel olurdu .

« Yanıtla #14 : 04 Kasım 2011, 23:20:51 »
Bnede o malzemeyi gördüm ama burada uygulayıcısı yok, özel tabancası falan var. kasayı komple söküp boyayacağım ama malzemeye ulaşmadan girişemiyorum.

ozgurozdemir

• *
  • 1
« Yanıtla #15 : 04 Kasım 2011, 23:25:14 »
Bnede o malzemeyi gördüm ama burada uygulayıcısı yok, özel tabancası falan var. kasayı komple söküp boyayacağım ama malzemeye ulaşmadan girişemiyorum.

üstad kaç model senin hilux 4x4 mü ?

« Yanıtla #16 : 05 Kasım 2011, 00:34:42 »
'86