Bıçak Sanatı - Forum

Anket

sizce

1
2 (33.3%)
2
4 (66.7%)

Toplam Oy Verenler: 6

sipral taslama aparatı

Emrah kent

• 641
  • Meslek: karasör
  • Yer: izmir
sipral taslama aparatı
« : 03 Kasım 2011, 22:27:05 »
ilgimi çekti bilmem ne kadar ise yarar paylasmak istedim :) hos gorunuyor  http://urun.gittigidiyor.com/ev-dekorasyon-bahce/spiral-taslama-makinasi-sehpasi-230mm-stallion-46817830

salih başpınar

• 228
  • salih başpınar
  • Yer: bigadiç / balıkesir
Ynt: sipral taslama aparatı
« Yanıtla #1 : 03 Kasım 2011, 23:30:16 »
kendi alanında kullanışlı bir ürün. ancak bıçak yapım işinde ne derece işe yarayacağı tartışılır.

sevgiler...
"İnsanı sevdiren huyudur bıçağı sevdiren suyudur." :)

Emrah kent

• 641
« Yanıtla #2 : 04 Kasım 2011, 00:09:21 »
dik kesim yapıyor yatay olsa kan kanalı freze gibi kullanılanılırdı gerci matkap aparatları var onlar baya is gorur hanı dedım aklında olupta ya yokmu boyle bır aparat dıyenler icin gordum eklemek ıstedım sadece

salih başpınar

• 228
  • salih başpınar
  • Yer: bigadiç / balıkesir
« Yanıtla #3 : 04 Kasım 2011, 00:18:09 »
iyi de yaptınız.  :)
aparat avuç taşlamayı gönye kesme tezgahına çeviriyor. özellikle yer sıkıntısı çekenler için güzel ber ürün. genel kesme amaçlı olarak kullanılabilir.

benzer şekilde matkap aparatları da var. onlar da güzel ürünler.

paylaşım için teşekkürler.

iyi geceler dilerim...
"İnsanı sevdiren huyudur bıçağı sevdiren suyudur." :)

emrekipmen

• 6065
    • Seçme Bıçaklar Albümüm
  • Yer: Bodrum
« Yanıtla #4 : 04 Kasım 2011, 02:57:37 »
Oluklar için de işe yarar görünüyor...

Kipmen Sanat web sitesi

spyderCollector

• 2758
  • mehmet 1967
  • Meslek: mimar
  • Yer: Kocaeli
« Yanıtla #5 : 04 Kasım 2011, 13:23:13 »
burdaki anketin amacını anlayamadım
'' Kem Alat'la, Kemalat  olmaz ! ''

XauPau

• 1108
  • Hayri Canyakmaz 1980
  • Meslek: Finans
« Yanıtla #6 : 04 Kasım 2011, 19:34:22 »
burdaki anketin amacını anlayamadım
:)) Oy verince insanın gülesi geliyor.  :2up

Emrah kent

• 641
« Yanıtla #7 : 04 Kasım 2011, 20:46:59 »
hiç bir amacı yok sanayi makinaları apgan dire testere giyotin fullmax bu gıbı makınalar kullandıgım ıcın benım gozume ufak ve kullanıslı geldı bılmeyen gormeyen aklında boyle bir alet dusuncesı olan arkdaslar ıcın paylasımda bulundum sadece bılmem ne kadar yararlı olur

Teoman.

• 565
  • Meslek: elektrik
  • Yer: üsküdar
« Yanıtla #8 : 04 Kasım 2011, 20:54:29 »
yok, sayfanın başında anket var, onu diyo arkadaşlar amacı ne diye.. ;)

XauPau

• 1108
  • Hayri Canyakmaz 1980
  • Meslek: Finans
« Yanıtla #9 : 04 Kasım 2011, 21:55:21 »
Ben de bu aletten almak istiyorum ama kazaya sebebiyet verir mi diye de düşünüyorum açıkçası. Çünkü Spiral zaten başlı başına tehlikeli. Gerçi bu biraz da olsun makineyi sabitliyor ama bir videosu falan var mı denk geldiğiniz.

Emrah kent

• 641
« Yanıtla #10 : 05 Kasım 2011, 01:19:44 »
açık konusmak gerekırse kullandıgınız sıprala balans yoksa sayet bırde elınızle tutmadıgınız icin elle kullanıldıgı gıbı hassiyet olmaz cokmu bastırıyorum azmı basıyorum gıbı ıkılemde kalamak mumkun bu sekılde kullanılan spral tarzı makınalar var daıre testere amaclı kullanılan ama ben sahsen kullandım ama tırsa tırsa kendınıze dogru cektıgınızde koruması kalkıyor yanı keserken bıraktıgınızde ıse  koruma kapanıyor benım gorusum cok saglıklı degıl ama kullanılan kesme tası dıger taslardan daha kalıtelı ve ozel artık sımdıkı taslar tuzla buz olmuyor eskıden oluyordu sımdıkı taslar dıgerlerıne nazaran daha emnıyetlı alırkende 10 000 devırlık sprale 5000 devırlık tasda almamak lazım egeflex sın taslarını flaplarını kullanıyoruz bız cok sukur sımdıye kadar patlama veya kopma olmadı gunde 1 kutu tas bıtıren yer olarak  12 senedır hıc kotu bır kaza ıle karsılasmadık tabıkı kesmeyıde bıleceksınız 1 süre benım cocugum gıbı olmustular sprallerin patlama sebeplerı yanlıs tas kullanımı ve calısırken bır yere dengesız sekılde carpması asırı baskı ben 2 tas patlattım sukur derı önlük vardı carptı ve kaldı keskın tarafı sanırm denk gelmedı :)