Bıçak Sanatı - Forum

bende sabır yok malesef :)

SERDAR

• 259
  • Meslek: Özel Sektör Çalışanı (Orman Ürünleri)
  • Yer: ANTALYA
Ynt: bende sabır yok malesef :)
« Yanıtla #60 : 04 Kasım 2011, 08:11:42 »
valla atlayın gelın  ;) kapım açık  hatta günü ayarlıyalım Serdar , Yaşar abi, Ali kardeşimizide çağıracağım oturup muhabbette ederız mangalıda yakarım.  ;) 

o çakı şimdi çantada sıkılmıştır daral gelmıstır ona   ;D adresımı versem kargolasan garıbımı..  olmazmı..?

sıkıldı gerçekten de, ama ben ona iyi bakıyorum Taner.
istersen kargolarım ama boşuna kargo parası verme, kendimi kandırıp gelmek için bana da bi mazeret olsun onu sana getirme uğraşı, ama yine de sen bilirsin.
buluşma artık bayram sonrasına kalır gibi. Şantiyeyi bile bayram telaşı sardı, herkes istim üzerinde.
sana uygun gün, bir pazar günü olur herhalde Taner, ne dersin?

ben bayramdan sonraki haftada malesef yolcuyum 1 hafta kadar yokum malesef bir sonraki haftaya allah kerimdir
Yahu Tanercim ayarlayı ver şu buluşmayı da şu İstanbul'lu arkadaşların bi boyunu görelim D2 lerini, paslanmazlarını görelim ne marifetleri varmış öğrenelim Bir iki el tüfek attıralım  olmadı bir ikide takla attıralım dimi ama canıııım.
İstanbul'lular iyiki varsınız arkadaşlar.

ozgurozdemir

• *
  • 1
  • Meslek: elektrik teknisyeni
  • Yer: İst. sancaktepe-1978 0RH+
« Yanıtla #61 : 04 Kasım 2011, 08:19:31 »
daha önce Emre usta zımpara konusunda  atlas markalı silisyum karbür zımparaları ısıl işlemi yapılmış bıçaklar için tavsiye etmisti  ;)

Sakal da var ama nedense  ::)  ;D
ü

bir dünya işten kafa kalıpta akılamı geliyor ustam denk gelmese aklımıza geleceği yok  bu sabah iş yerindeki ekranın altında bile buldum 400 kum silisyum karbür motordan conta sökünce onunla zımparalıyordum  ;D

neyseki stok sağlan şu an için
GÖLGEDE YÜRÜYENİN GÖLGESİ OLMAZ

tolga arıkan

• 525
  • Meslek: öğretmen
  • Yer: bolu- ankara
« Yanıtla #62 : 04 Kasım 2011, 14:21:11 »
Özgür ellerine sağlık, çok güzel olmuşlar  :2up :2up :2up Allah bağışlasın, çocuklar çok tatlılar  :)

mehmethakan

• 133
  • Meslek: otelci
  • Yer: antalya
« Yanıtla #63 : 17 Kasım 2011, 09:13:43 »
Resimleri görelim Özgür yeni çalışmaların merak ettik.

fatihaydın

• 779
  • Meslek: SATIŞ
  • Yer: İstanbul Kayaşehir
« Yanıtla #64 : 17 Kasım 2011, 15:51:23 »
resimler nerde ben göremedim,