model , işçilik çok güzel ve hızda süper
20. bıçağı görmek için sabırsızlanıyorum.. Ertuğrul bey bır sorum olacaktı kabzadakı boynuzların o şekılde konumlanması profılın bır kısmını dışarıda bırakıyor. bu ele rahatsızlık verdımı..? hanı uzun kullanımlarda veya zorlamalarda kenar kısımların rahatsız etme olasılığı varmıdır..?
elinize sağlık 
Öncelikle kabza malzemesini neden içeride bıraktığımı yazayım.
Tam kuyruk (fulltang) formdaki damascus bıçakların bir problemi var. Bıçağın çelik işi bitince asite daldırıp desenleri ortaya çıkartıyoruz, sonra da kabzayı takınca mecburen kabzayı zımparalarken iki kabza arasında kalan çeliği de zımparaladığınızdan bu alan beyazlıyor. Ben damas bıçaklarda bu görüntüyü hiç sevmiyorum. Tabii teorik olarak kabzaları önceden hazırlayıp asit işleminden sonra sıfıra sıfır yapıştırmak da mümkün, ama o iş o kadar kolay değil, en azından ben beceremedim. O yüzden bu kabza modelini seçtim.
Gelelim asıl soruya. "Bu ele rahatsızlık verdi mi..?" diye sormuşsunuz. Sanırım fotoğraf kalitesi biraz kötü tam belli olmuyor, bu rahatsızlığı vermesin diye kabzaya denk gelen çelik bölümleri yuvarlattım, köşeleri kırdım demiyorum, kelimenin tam anlamıyla yarım daire şeklinde yuvarlattım. Son derece rahat.
Bir de elinize aldığınızda çeliğin soğukluğunu hissediyorsunuz, insana güven veriyor.