Bıçak Sanatı - Forum

Kelimeler Tükendi Artık!!!!!!!!!!!

ercan ertürk

• 301
  • ercan ertürk 1971
  • Meslek: ayakkabı imalatçısı
  • Yer: B PAŞA İSTANBUL
Ynt: Kelimeler Tükendi Artık!!!!!!!!!!!
« Yanıtla #20 : 19 Ekim 2011, 23:26:57 »
milletimizin başı sağolsun ailelerine sabır versin   fazla birşey söylemeyi istemiyorum  çünki ben 19 sen önce o bölgede askerliğimi yaptım şimdi söylenenleri ordan hatırlıyorum bu  olay ancak ve ancak gariban halkımın  çocuklarının gencecik yaşlarda toprağın altına girerler  ozamanda aynıydı şimdide aynı şehitler ölmez  vatan bölünmez  hala yinede  söylüyorm şehitler ölmez  vatan bölünmez  amaaaaaa  bu bizi yönetenlere birçif lafım  olur  yuhhhhhhh   diyorum  adam diyeeee  orda oturmayııııın  >:( >:( >:( >:(

OnurErdogan

• 383
  • Onur ERDOĞAN - 1979
  • Meslek: bilgisayar satis ve destek
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #21 : 20 Ekim 2011, 00:36:52 »
Bir tek subayı öldürüldü diye menemeni yakın diyen Gazi Mustafa KEMAL paşa gibi beyinler olmadıkça , kahpelikleri  ve hainlikleri politik yollarla açılımlarla çözmeye çalışırken taviz üstüne taviz verildikçe , daha çok başsağlığı dileriz birbirimize..

Ruhun şaad olsun aziz şehit umarım kanın yerde kalmaz!
Si vis pacem, para bellum.

berdohan

• Mr. Bilge ERDOHAN (47)
  • 581
  • Meslek: Elektronik Müh.
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #22 : 20 Ekim 2011, 16:32:10 »

Aslında ben daha güzel ölürdüm
 arka bahçede askercilik oynarken
 tahta tüfeğimle toprağa uzanır
 annemin sesiyle doğrulurdum hemen
-Çabuk kalk üstün kirlenecek hınzır!
 Yerdeyim yine bak anneciğim
 n'olur kızma adımı çağır...

göksu subası
Tecrübe dünyanın en pahalı şeyidir.
Bilge ERDOHAN

opınel

• *
  • 207
  • Ahmet Yaşar ERDEN
  • Meslek: İstatistikçi
  • Yer: ANKARA
« Yanıtla #23 : 20 Ekim 2011, 17:17:54 »
Bir tek subayı öldürüldü diye menemeni yakın diyen Gazi Mustafa KEMAL paşa gibi beyinler olmadıkça , kahpelikleri  ve hainlikleri politik yollarla açılımlarla çözmeye çalışırken taviz üstüne taviz verildikçe , daha çok başsağlığı dileriz birbirimize..

Söylenecek sözümü yukarıda arkadaşım ne güzelde söylemiş.
« Son Düzenleme: 20 Ekim 2011, 17:20:33 Gönderen: opınel »

Seyit Hüseyin Barbarus

• 181
  • Meslek: eğitimci
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #24 : 20 Ekim 2011, 17:42:38 »
Çifte oyun oynanıyor.Sanırım  hislerimizle  değil  aklımızla hareket etme  zamanı yoksa  biribirimize  düşürmek  için    fırsat kollayanlar var  . (arkadaşların hislerine  aynen  katılıyorum intikamın  mutlaka  alınması  lazımdır. )  milletimizin  başı sağolsun.

deserteagle

• Eylem Cengiz, 49
  • 9533
  • Meslek: elektronik ve hab. müh.
  • Yer: İstanbul, Kırklareli
« Yanıtla #25 : 20 Ekim 2011, 18:43:25 »

Atamın zamanında bir Türk Dünya'ya bedel idi. İdi....

Hislerimizle hareket etme kısmına katılmıyorum. Hislerim de kan kokuyor, mantığım da. İkisi de birbirinden farklı konuşmuyor. Devletimize, bunu yapanların, onları kışkırtan, destekleyen, kollayan, besleyenlerin vücûdu muzırdır.

Barika-i hakikat müsademe-i efkardan doğar
Namık Kemal
Instagram'da ben

deserteagle

• Eylem Cengiz, 49
  • 9533
  • Meslek: elektronik ve hab. müh.
  • Yer: İstanbul, Kırklareli
« Yanıtla #26 : 20 Ekim 2011, 18:50:09 »
Bu gün avatardaki fotoğrafta görülen hocamız Ord.Prof. Bedri KARAFAKiOĞLU'nun 1978'de katledilişinin yıl dönümü. Ortada olan, tek suçu bu vatan için çalışmak olan örnek bir insandı. Ardında bıraktığı insanları bu vatan için bir şey yapmaktan korkutmak, sen mi kurtaracan vatanı dedirtmek için öldürüldü. Bu gün vardığımız nokta bu cinayetin amacını anlamak için yeterlidir.

Varlığımızı sürdürebilmemizin tek yolu da her birimizin böyle öldürülecek kadar büyük işler başarıp dik durmamızdır.
Barika-i hakikat müsademe-i efkardan doğar
Namık Kemal
Instagram'da ben

DUMRU

• Hüseyin DUMRU 1982
  • 1025
    • www.bozkirgezgini.com
  • Meslek: Eczane teknisyeni
  • Yer: Konya/Bozkır
« Yanıtla #27 : 20 Ekim 2011, 23:42:09 »

Varlığımızı sürdürebilmemizin tek yolu da her birimizin böyle öldürülecek kadar büyük işler başarıp dik durmamızdır.

Yiğidin harman olduğu yerde doğmuşsam. Şu Uluçay'dan su içmişsem.. Namerdin sofrasına bağdaş kurup oturmam. Hüseyin DUMRU

cmblc

• 518
  • Cem Balcı / 1968 / B(Rh)+
  • Meslek: Grafik Tasarımcı
« Yanıtla #28 : 20 Ekim 2011, 23:46:45 »
Edit: Fazla asabi bir mesaj olmustu kusura bakmayın

Orhan, ben duygu ve düşüncelerimi bi yazarsam forum süresiz kapatılır... Sen çok kibar yazmışsın... "ŞEHİT"lerimize Allahtan rahmet, gazilerimize acil şifalar dilerim...

Sevgiler,
Get Serious...

En kötü gün bugünse, bugünde FENERBAHÇE!!! Hep destek, tam destek...

cmblc

• 518
  • Cem Balcı / 1968 / B(Rh)+
  • Meslek: Grafik Tasarımcı
« Yanıtla #29 : 20 Ekim 2011, 23:49:31 »
Yine aynı acılar. Yine aynı sözler. Hep bir ağızdan idam diyeceğiz. Ve maalesef yine hepsi unutulacak. Bugün bize biçilen rol bu çünkü.  Tek unutmayacak olan  o yavruların aileleri.  :(

Lazı, çerkezi, kürdü, zazası hepimiz kardeşiz tek çatı altında Türk'üz diyemeyenler için idam değil SOYKIRIM istiyorum.  >:(

Hayri, bu pzvnklr böyle devam ettikleri sürece, çok yakında o isteğin gerçekleşir...

Sevgiler,
Get Serious...

En kötü gün bugünse, bugünde FENERBAHÇE!!! Hep destek, tam destek...

XauPau

• 1108
  • Hayri Canyakmaz 1980
  • Meslek: Finans
  • Yer: Kocaeli
« Yanıtla #30 : 20 Ekim 2011, 23:59:19 »
İnşallah abi inşallah. Bugün bizim ustalardan biriyle sohbet ediyoruz. Şöyle bir örnek verdi.

"Elyaf çekerken  1-2 lif kopsada işe devam edilir ama çıkan malzemenin de değeri düşük olur. Usta olan usta gözünün içine bakar elyafın, hepten kopsada  çürüğü çarığı atıp doğru düzgün bağlasak diye. "

Heh bu pzvnkler için de aynı şeyi düşünür oldum.

ali rıza

• 1066
  • geçtiğimiz yüzyılın insanı - 1983
  • Meslek: Eczacı Kalfası
  • Yer: SAKARYA
« Yanıtla #31 : 22 Ekim 2011, 10:03:22 »
Türk'ü, Laz'ı, Çerkez'i, Kürd'ü hep birlikte Kuvva-i Milliye diyip kurtardığımız bu vatan neden hepimize yetemiyor?
Neden dış mihrakların oyununa gelip kardeş kardeşe kurşun sıkıyor?
Neden Anaların gözleri yaşlı?
Neden Kadınlar Dul, Çocuklar Yetim,Ana Babaları bağrı yanık bırakıyorlar?
Uyanın artık bizi birbirimize kırdırırken üzerimizden geçen uçaklarla bizlere üzerlerinde demokrasi yazan bombalardan bırakacaklar bırakın artık bu düşmanlığı Türkü pkk ya değil Kürde de düşman edecekler açın gözünüzü artık... 
İki Kişilikliyim İkiside Canavar