Bıçak Sanatı - Forum

eğeden bıçak denemesi

tarpoon

• 4739
Ynt: eğeden bıçak denemesi
« Yanıtla #40 : 24 Kasım 2011, 23:46:46 »
bıçak buyukçe gördüğüm kadarı ıle. ısıl işlemi yaparken su verme sırasında namlu sırtında yaptığın o çentıkler başına bela olacaklar buyuk ıhtımalle . umarım olmazlar.
oldukı  ısıl ışlemden sağ çıktı ;   yıne bıçağını kullanırken darbe anında kırılma noktası burası olacaktır. keskın olan hatlarını bıraz yumuşatsan bır nebze daha rısk düşecek dıye umuyorum.
ayrıca su verme esnasında oluşan tıtresişleri rahatca hıssedebılırsın ve bağımlılık yapar.   gel yok yakınken vaz geç. biz yandık sen yanma.. ;D :D
“ İnsanları kandırmak, kandırılmış olduklarına ikna etmekten daha kolaydır ”    :)

Hüseyin Tekinay

• 244
    • manassilah dekor gravür
  • Meslek: öğretmen
  • Yer: bodrum
« Yanıtla #41 : 25 Kasım 2011, 09:24:01 »
bıçak buyukçe gördüğüm kadarı ıle. ısıl işlemi yaparken su verme sırasında namlu sırtında yaptığın o çentıkler başına bela olacaklar buyuk ıhtımalle . umarım olmazlar.
oldukı  ısıl ışlemden sağ çıktı ;   yıne bıçağını kullanırken darbe anında kırılma noktası burası olacaktır. keskın olan hatlarını bıraz yumuşatsan bır nebze daha rısk düşecek dıye umuyorum.
ayrıca su verme esnasında oluşan tıtresişleri rahatca hıssedebılırsın ve bağımlılık yapar.   gel yok yakınken vaz geç. biz yandık sen yanma.. ;D :D

Peki Taner : "
Ben yanmasam
sen yanmasan
biz yanmasak,
nasıl
çıkar
karan-
-lıklar
aydın-
-lığa.." :D
Meyleyleme ol yare ki ağyar eli değmiş
Efsürde olan gülde letafet mi bulunur

tarpoon

• 4739
« Yanıtla #42 : 25 Kasım 2011, 10:13:34 »
karanlıkmı..?  ben göremiyorum  8)
“ İnsanları kandırmak, kandırılmış olduklarına ikna etmekten daha kolaydır ”    :)

supernaturel

• 108
  • cem
  • Meslek: cam alüminyum
  • Yer: istanbul-sarıyer- 1976
« Yanıtla #43 : 25 Kasım 2011, 19:23:28 »
valla girdik bir yola bakalım hayırlısı :) çeliğin et kalınlığı 6mm genede kırılma riski olurmu acep
boş çuval dik durmazmış