Hepinize teşekkür ediyorum arkadaşlar sağolun.
imzanız ayrıca dikkatimi çekti ve ışıl ışıl parlıyor... Bu imzalar herhalde aşındırma ile yapılmamıştır değil mi?
Münir bu sefer imzaları Dremelin engraver i ile attım, yazıyı yazarken yavaş davranınca düz hızlı davranınca inciler dizilmiş gibi çıkıyor. Bunu tuttum bundan sonra asitten vazgeçip imzaları böyle atacağım.
Hocam ben ard arada 3 bıçak yayınlasam bana yuh diyorsun, bu ne hız diyorsun, otur bi çay iç soluklan diyorsun. Ondan sonra dörder dörder yayımlıyorsun.
Sen benden bi gömlek daha hızlısın.
Bıçakların hepsi harika, özellikle yüzey dokuları. Şu yüzeyde uyguladığın operasyonu bize de anlatsan çok makbule geçer.
Eline sağlık.
Ertuğrul harbiden de fena yakaladın ama bunlarda sendeki gibi balçak filan yok yani ordan kurtaramıyormuyum

Yüzeyde öyle bilinmedik bir operasyon yok, zımparaları sırayla gittim 80-500 arası. En sonda 500 de bıraktım, böyle ipek mat hoşuma gidiyor, haa unutmadan son katı sırtına kalın deri yapıştırdığım bir tahta takoza zımpara sararak yapıyorum.
Ustam, güzel görünüyor buradan
Ben asıl bu imzayı nasıl attığını merak ettim, baya parlak çıkmış...
Bir de turuncu-siyah görünen kabzadaki derin kontürler ilginç olmuş, yuvatlak eğe gibi bişey mi kullandın yoksa daha keskin hatları mı var? Yakın plan fotosu olsa çok sevineceğim... Forumumuzun yılmaz tedarik ağı başkanı Özgür'e de bir alkış yolluyorum buradan, sağolsun, o geldiğinden beri çelik konusunda kimse sıkıntı çekmedi, eskiden bu konuda hayıflanmaya alışmıştık halbuki 
Usta imza işi Münire anlattığım gibi, asitle uğraşmayı artık gözüm yemiyor açıkcası, hatta bir kaç tane karbür uç bileyeyim diyorum Dremele ( kesik uçlar vs) asit işini tamamen imzada rafa kaldırayım. Valla tavsiye ederim. Kabzadaki girintiler yuvarlak ve balık sırtı eğeyle, ince işçilik yapmadım. fotoğraflar aşağıda
3 by
assuva, on Flickr
1 by
assuva, on Flickr
2 by
assuva, on Flickr
Sefa Abi sevgiler,
bıçaklar konuşuyor
seninle gurur duyuyorum.
Sağol Hakan, valla ben senle daha çok gurur duyuyorum

Tekrardan çok teşekkürler arkadaşlar, sağolun.