bıçağı bir anda görünce vay be dedim çok güzel bir bıçak olmuş,
Sonra ardından yapım aşamalarını görünce budur dedim, böyle olmalı bu iş, hemen aklıma Hüseyin (DUMRU) geldi,
ardından bir de baktım benim bundan yaklaşık bir yıl öncesinde falan kestirdiğim bir profil

Emin kardeşimdeki

, ancak bu kadar güzel bir sonuca ulaşabilirdi...
bodrumda hediye falan...
ahhh dedim be bodrum, gidebilmeliydik.....

Ellerinize, emeğinize sağlık Ertuğrul bey, bir bıçak bu kadar güzel yapılıp, yapılışı bu kadar güzel ve detaylı fotoğraflanıp anlatılırdı,
ilk defa zımpara makinasında ağız açmanın pratikliğini sayenizde görmüş te oldum,
şimdi bir zımpara makinası hedefi koydum önüme..
alet edevatı tamamlamadan bıçaktır piçaktır yapmak yok bana, yontma taş devri yöntemleriyle günlerce eğele zımparala, tembel adamım ben yahu bunu anladım, zımpara makinası yok ! ben de yok...

profilin çıkış hikayesi Ertuğrul beyin belki ilgisini çeker..
acemi acemi oturmuş tasarımlar yaparken (hala da öyleyim) birden böyle bir model aklıma geldi, önce elde sonra auto-cad te çizdim.
diğer modellerimle birlikte kesime yolladım.
sonra bir anda elimde 20 30 adet model profil, kesimden gelmiş bana bakar, ben de onlara ve de buna bakınca ahhh dedim kabza çok iri olmuş yahu, çizimle gerçek bambaşka, olsun dedim keser zımparalarız inceltiriz..
3 adet barracuda adını verdiğim profili kendime ayırıp, bıçaklara başladım, başlayış o başlayış aynen oralardayım hala , baktım ki benim hız yılda 0,75 tane bıçak yapar

dedim arkadaşlara maloluş fiyatına vereyim bunları, bu profil de Emin tarafından alındı.
sonra 1 yıl Eminden de imalata dair bi haber yok

ve nihayet bu gün sanki kayıp medeniyet bulmuş gibi sevindim.. (kendime ne pay çıkardıysam artık)
bu resimler de yapmak isteyip te hiç yapamayabileceğimi anladığım zamanki bu profile ait tasarımda kalmış çizimlerimdir.