Mükemmel bıçaklar, bence bu bıçaklar bu işe gönlü olan çoğu kişiyi del eder. nasıl bir düşünce şekli bu, adamlarda malzememi bol bulunuyor, zamanlarımı çok, çok mu deneme yanılma yapıyorlar, nereden başlıyorlar. Beni de deli ediyor bu adamlar.
Nasıl bir hayalgücü adamların kafaları nasıl çalışıyor neyle besliyorlar hayalgüçlerini ? Adamlardaki estetik algısı ve malzeme uyumu bilgileri muazzam.
bol bol araştırma, inceleme biraz da hayalgücü.bilgisayarımda birikmiş 12,674 adet bıçak resmi ve model araştırması var (şimdi kontrol ettim)hala hiç birşey bilmediğimi biliyorum..ARGE (ARaştırma GEliştirme)bol bol yapılmalı, olmazsa olmazı bu..
Alıntı yapılan: mehmet kişisi - 10 Ekim 2011, 21:22:38bol bol araştırma, inceleme biraz da hayalgücü.bilgisayarımda birikmiş 12,674 adet bıçak resmi ve model araştırması var (şimdi kontrol ettim)hala hiç birşey bilmediğimi biliyorum..ARGE (ARaştırma GEliştirme)bol bol yapılmalı, olmazsa olmazı bu..mehmet ustam bizle paylaşacak resimlerin varmı senin 12,674 adet modelden