Eleştiri demişsin, ama bişey bulamadım, şimdi noolacak, bişey yazmayalım mı yani, mesela beğenilerimizi beklesen bol bol yazardık yani

Harika olmuş Tolga, çok keyifli bir tarzın ve titiz bir çalışma sistemin var, her gördüğümde çok takdir ediyorum. Gizli kabza gerçekten bir baş belası olabiliyor, çok sakin ve üstünde düşünerek çalışırsan ancak başarılı olabiliyorsun gerçekten, gördüğüm kadarıyla sen de başarılı olmuşsun, ama senin temiz ve sistemli çalışma tarzından da pek farklı bişey beklenmezdi gerçekten. Bu sgian-dubh formuna ciddi takmış durumdasın

, ancak son derece özgün dokunuşlar ve yorumlar görüyorum. İlginç bir tantomsu namlu biçimi var gibi, burnun da yukarı hafif kalkması da ilginç. Balçağın namluya ve kabzaya geçişi hatasız görünüyor. Taşlama eşiği zaten mükemmel. Hardal karartmayı namluda sanki çok az daha yapsan daha bile güzel olacak gibi bir hali var. Bakır zamanla eskiyip patine olduğunda son derece güzel görünecek bıçakta.
Bıçakları kullanıyor musun yoksa sadece yapmanın keyfine varmak için mi yapıyorsun merak ettim. Eğer daha çok ikincisi ise değişik amaçlara hizmet eden farklı türlerde bıçaklar denemeni dilerim, hem ergonomisi farklı hem de namlu yapısı farklı bir proje güzel bir macera olabilir sana bence. Çok yeteneklisin, belli bir çizgin de var, bunu farklı formlarda nasıl kullanacağını ve nasıl bir sonuç alacağını şimdiden çok merak ediyorum...