Bıçak Sanatı - Forum

bowie deneme

barbarosreis

Ynt: bowie deneme
« Yanıtla #20 : 10 Ekim 2011, 09:36:40 »
şimdilik büyükteki çalışma bu kadar beklesin bakalım daha çok işi var ve ikinci küçük bowie arkadaşım için yaptım ve hediye ettim çok beğendi ben beğenmiyorum kendi yaptığım işi ama

sapı ne ağacından yaptım bilmiyorum hoşuma gitti içi kırmızı ince damarlar olan bir sap yaptım sonra ne akla hizmetse onu ocakta yakıp şekil verdim ama bence hoş oldu sonra resmini çekmedim ama ahşap koruyucu içe güzelce kapladım ozaman çok değişik bir görüntü çıktı bakalım siz beğenecekmisiniz önerilerinizi bekliyorum

durukan

• 774
  • Meslek: hekim
  • Yer: şanlıurfa
« Yanıtla #21 : 10 Ekim 2011, 09:57:04 »
aşamaları tek tek fotograflaman ço güzel olmuş takdir ettim.  gelelim yorumlara saplar bir parça büyük geldi bana. özellikle ilkine o kadar emegin ardından bir kaç küçük dokunuşla çok göze gelir bir bıcak olabilridi. ama başlayıp bitirdin. önemli olan bu. hayırlı ugurlu olsun....

barbarosreis

« Yanıtla #22 : 10 Ekim 2011, 10:03:36 »
teşekkür ederim abi sağol
ilk bıçağımda daha monte olmadı ayarlanacak  daha uzun civatayı kaynak yaptıracağım ve tabi sap malzemesinin ele ve göze hoş gelecek şekilde eğelenmesi var olacak o da inşallah

barbarosreis

« Yanıtla #23 : 10 Ekim 2011, 23:49:28 »
?

emrekipmen

• 6065
    • Seçme Bıçaklar Albümüm
  • Yer: Bodrum
« Yanıtla #24 : 10 Ekim 2011, 23:51:57 »
Sapın şekillendirmesi bitince güzel olacak gibi, eline sağlık, bu azimle hepsi keyifli bıçaklar olacaklar, eminim  :2up

Kipmen Sanat web sitesi

supernaturel

• 108
  • cem
  • Meslek: cam alüminyum
  • Yer: istanbul-sarıyer- 1976
« Yanıtla #25 : 11 Ekim 2011, 09:21:30 »
bence gayet başarılı tebrikler  yapım aşamasınıda görsellerle desteklemen çok iyi, birşeyler kaparız bizde kolay gelsin
boş çuval dik durmazmış

spyderCollector

• 2758
  • mehmet 1967
  • Meslek: mimar
  • Yer: Kocaeli
« Yanıtla #26 : 11 Ekim 2011, 10:00:31 »
iyi gidiyor, sonunda güzel birşeyler çıkacak, şimdiden belli... acele etmeden ve sabırla çok güzel sonuçlar alınıyor gerçekten..  :2up
'' Kem Alat'la, Kemalat  olmaz ! ''

damascus

• 1467
  • Hakan / 1986 / Kırıkkale/Bandırma
  • Yer: BANDIRMA...
« Yanıtla #27 : 11 Ekim 2011, 19:39:17 »
Erturul beye diyorsunuz ama sizde çatır çatır yeni bıçak yapıyorsunuz maşallah. Ellerinize sağlık.

barbarosreis

« Yanıtla #28 : 12 Ekim 2011, 09:04:33 »
Erturul beye diyorsunuz ama sizde çatır çatır yeni bıçak yapıyorsunuz maşallah. Ellerinize sağlık.

ertuğrul abi artık 15 de aştı :D adamın yeteneği var :D atölyesi de var ikisi birleşince görüyoruz ürünlerini inşallah bizde güzel bir şey çıkaracağız sonuç nasıl olacak bakalım