Özgür dediğin gibi yüzeyi biraz daha zımparaladım. Sapta kullandığım ağaç ise meşe ağacının kökü.
Cem abi isim için telif hakkı isteme diye yüzecek yazdım. Senin bıçaktan esinlendim ismini. Belki ilerde üzerine pati bile işleyebilirim.
Osman çok güzel olmuş ellerine sağlık, kesinlikle polisajdan çok daha güzel bir yüzeye sahip bıçak. Yine bir kıllık yapmayım sap başlangıcına sardığın bakır çok iyi fikirmiş ama neden o bakırın da üzerinden eğe yada zımparayla geçip sapın hizasına getirmedin, öyle yapsan sanki daha bir yakışacak gibi. O güzelim yüzeye o bakır çok sıradan durmuş kanımca.
Alıntı yapılan: Osman Güney - 03 Ekim 2011, 22:53:40Cem abi isim için telif hakkı isteme diye yüzecek yazdım. Senin bıçaktan esinlendim ismini. Belki ilerde üzerine pati bile işleyebilirim.Osmancım rica ederim... İsim de, pati de beğendiysen senindir...Sevgiler,
Osman çok güzel olmuş ellerine sağlık, kesinlikle polisajdan çok daha güzel bir yüzeye sahip bıçak. Yine bir kıllık yapayım hadi sap başlangıcına sardığın bakır çok iyi fikirmiş ama neden o bakırın da üzerinden eğe yada zımparayla geçip sapın hizasına getirmedin, öyle yapsan sanki daha bir yakışacak gibi. O güzelim yüzeye o bakır çok sıradan durmuş kanımca.