Ben de bi backwoods lardan puro yaktım. Yanina da kahve, bunlarin yanina da bir film.Iyi oldu iyii.
Alıntı yapılan: mehmet kişisi - 02 Ekim 2011, 08:00:17Ben de bi backwoods lardan puro yaktım. Yanina da kahve, bunlarin yanina da bir film.Iyi oldu iyii.herkesin keyfinin yerine gelmiş olması çok güzel... afiyet olsun bu arada..
Cem, sen doğum tarihini kafaya iki delik açılıp da yırtığın tarih olarak söylemiyor muydun? Bu hesaba göre seninki 68 olmamalı.
Alıntı yapılan: deserteagle - 02 Ekim 2011, 22:28:16Cem, sen doğum tarihini kafaya iki delik açılıp da yırtığın tarih olarak söylemiyor muydun? Bu hesaba göre seninki 68 olmamalı. Bu hesaba göre yedi buçuk yaşındayım... Adı Soyadı: Cem BalcıYaşı: 7,5Boyu: 193 cm.Kilosu: 127 kg.Cık... Olmadı... Beğenmedim, ben gene '68'li olayım mahsuru yoksa...Sevgiler,
Alıntı yapılan: cmblc - 02 Ekim 2011, 22:53:42Alıntı yapılan: deserteagle - 02 Ekim 2011, 22:28:16Cem, sen doğum tarihini kafaya iki delik açılıp da yırtığın tarih olarak söylemiyor muydun? Bu hesaba göre seninki 68 olmamalı. Bu hesaba göre yedi buçuk yaşındayım... Adı Soyadı: Cem BalcıYaşı: 7,5Boyu: 193 cm.Kilosu: 127 kg.Cık... Olmadı... Beğenmedim, ben gene '68'li olayım mahsuru yoksa...Sevgiler,üstadım ben burdan doğru tırstım yahu bu ne 1,93 boy 127kg ağırlık ağırsikletemi giriyor bu 100kg desen tamada 27 kg fazlalık var
ve darılıp gücenme de bilmeyen" pambıh " gibi kalbinin , Mizaha yatkın ,dediğini dinletip yazdığını okutan kıvrak bide dili var hepimizin bayıldığı Keşke yekün forumların cem - i cümlesinin bi Cem i olsa