...
Sizinkini göremedim fakat?..
...
Led Zeppelin'in Presence adlı albümünü çıkardığı sene diyelim.

Ancak bunu avatarımın altına yazmamı beklemeyin, yazmam.

Neden dersen, her ne kadar paylaşım adına birbirimizi daha iyi tanıma, kaynaşma anlamına yazıyorsan da madalyonun bir de öteki yüzü var.

-- o --
Intel 486 işlemcilerin DX2-66'larının moda olduğu senelerdeydi. DX4-100 ise yeni çıkmıştı piyasaya. Grafik kartları VESA idi ve PCI'a ise kimileri "Ne gereği var?" demekteydi. Yani 1994-95 gibi bir seneydi galiba.
Bilgisayarlar hakkında her şeyi takip ediyordum. Bir tane haftalık dergi ve üç tane de aylık dergiyi takip ediyor, PC'min sahra sök takını gözüm kapalı yapıyordum.

Çevremde de metin editörüyle makina kodu yazabilen arkadaşlarım vardı.
Bir gün, Mecidiyeköy'deki bir bilgisayarcıyla bir konuda konuşurken onun verdiği yanlış bilgiye itiraz ettiğimde
"Ben on yıldır bu işle uğraşıyorum, benden iyi mi bileceksin?" demişti. Ben de bir şey demeden mekandan basıp gittim.
O zaman farkına vardım ki, kişilerin yaşını, tecrübesini öne çıkarmaya çalışmasının nedeni genelde terazinin dengesini kendi leyhine çevirme çabasındandır. Öyle olmasa bile bu karşısındaki daha genç kişiyi sindirebilecek bir etkiye sahiptir.
Zaten avatarımın üstünde hem "Genel Yönetim", hem de "Kahraman Üye" yazması bile yetip artıyorken bir de tevellütü yazıp gençleri iyice germeyeyim.