Bıçak Sanatı - Forum

avcı bıçağı ilei ilgili bilgi hk.

persian

• *
  • 25
  • Meslek: serbest
  • Yer: İSTANBUL
avcı bıçağı ilei ilgili bilgi hk.
« : 27 Eylül 2011, 14:29:27 »
ilk günden sitede bunu sormak abesmi bilemem ama ben bir avcı bıçağı almak istiyorum yanlız malum fiyatlar biraz pahalı bu parayı veripte memnun olmamak var birde işin ucunda sizler deneyimli ve bilgili olduğunuz için sormak istedim şimdiden cevaplar için teşekkürler saygılar

ozgurozdemir

• *
  • 1
  • Meslek: elektrik teknisyeni
  • Yer: İst. sancaktepe-1978 0RH+
Ynt: avcı bıçağı ilei ilgili bilgi hk.
« Yanıtla #1 : 27 Eylül 2011, 14:39:41 »
aus8 veya 440c çeliğinden imal olmuş herhangi bir bıcak işinizi kolaylıkla görür ama sizin bıcaktan olan tam beklentiniz nedir onları acıklrsanız belki daha iyi yardımcı oluna bilir
GÖLGEDE YÜRÜYENİN GÖLGESİ OLMAZ

persian

• *
  • 25
« Yanıtla #2 : 27 Eylül 2011, 14:43:28 »
beklenti olarak keskinlik ve ağız kısmında ezik olmaması mı desem analata bilirmiyim bilemem ved bir marka tavsiye ederseniz çok mutlu olurum saygılar

ozgurozdemir

• *
  • 1
  • Meslek: elektrik teknisyeni
  • Yer: İst. sancaktepe-1978 0RH+
« Yanıtla #3 : 27 Eylül 2011, 14:51:16 »
beklenti olarak keskinlik ve ağız kısmında ezik olmaması mı desem analata bilirmiyim bilemem ved bir marka tavsiye ederseniz çok mutlu olurum saygılar

marka olarak emrekipmen sefa cabuk ve taner salar diyorum  ele uygun istege bağlı bıcak yaparlar ama kendi bıcağını kendin yaparsan daha güzel olur.
bıcağın boyu ne kadar olmalıdır cold steel ve soğ marka bıcaklar derdine dermanda  olur.ama fabrikasyon el yapımının yerini tutmaz :)
GÖLGEDE YÜRÜYENİN GÖLGESİ OLMAZ

persian

• *
  • 25
« Yanıtla #4 : 27 Eylül 2011, 14:57:02 »
nasıl iletişime geçe bilirim bu isimlerle peki benim elim yatkın değil bıçak işine ayrıca malzememde yok aslında