merhabalar Osman,
Yaklaşık bir haftadır hasta yatıyorum, yüksek ateş, kanda iltihap..
bu yatışın 1-2 günü hastanede oldu ki hayal meyal hatırlıyorum. gidiyoduk anlıyacağın, paçayı sıyırdık son anda..

ismini nihayet yazman iyi olmuş öncelikle, böylece sana nasıl hitap edebileceğimizi daha iyi biliyoruz artık.
yakın zamanda bir D2 çeyrek plaka almıştım özgür arkadaştan 2mm lik, işine yarasa onu paylaşırız (henüz elime ulaşmadı bu arada belirteyim, azcık bekliceksin onu da) ..
canını fazla sıkma ama İzmitte yok malzeme..ya istanbuldan gidip alıyoruz, yada bir arkadaş alırsa paylaşıyoruz.. yakın zamanda bir CK 67 falan da alırız beraber paylaşırız izmitlilerle..
ben biraz da o dediğin tiplerdenim galiba
[forumdaki Kocaelilerde bıçak yapma sevdası yok. sadece bıçak sevdası var, hazır al gitsin yani.] çünkü yaptığım bıçak sayısı 6
tamaladığım bıçak sayısı 0 (anlıycağın hepsi yarım)
hazır aldığım (ama bi yere gitmesin) bıçak sayısını bilmiyorum (bi ara sayarım)
şunu da unutma hazır aldığın bazı bıçakları yapmak için ne malzemesini bulabilirsin, ne teknolojisini. her şeyi bulsan bile yapamayabilirsin, işte bıçak sevdasının bu boyutu da var. o zaman alacaksın...... gibi geliyor bana.
sadece bıçak satın almak ta kötü bişey değildir herhalde, bana öyle gibi de geliyor, ama bilmem ki..
bir de arkadaşlara fazla yüklenme, herkes geçim derdinde, işten güçten zaman artacak ta keyfiyete bakacaklar. bir şekilde birşeyler olmuştur, cevap yazarlar elbet.. mesela bana msj attın mı bilmiyorum ama iletilerimde yok, demekki yollamadın.. ama yollasaydın da bu günden önce cevap yazamazdım..
bu gün okuyunca da kızgınlıklarını da okuyunca herhalde haksızlığa uğramış hisseder, yazmazdım birşey..
İzmitteki hemen hemen tüm arkadaşlarla tanışma fırsatımız oldu, hepsi de çok samimi , dürüst ve candan adamlar (adam gibi adam)