Arkadaşlar birkaç zamandır biriktirdiğim sıklıkla rastlanmayan farklı türlerdeki değişik desenli egzotik ahşapları bundan sonra bu başlık altında beğeninize sunmayı düşünüyorum.
Fırsat buldukça makul ölçülerde Pamela sapelli, Kuş gözü ıroko, Kırmızı ovenkol, ABD Ceviz, Azobe, Bilinga, Wenge, Paduk, Ovenkol, Meşe, Kayın, Dişbudak, Akça, Urlu Gombe, Movingui, vb Ahşaplardan paylaşımda bulunabilirim.
Paylaşımını yapmayı düşündüğüm ahşapların bazılarının özellikle ilginç desenli olanlarının stok devamlılığı yok arkadaşlar.
Burada amaç ahşapların deseni, dokusu, haresi ve rengi itibariyle daha işe yarar bir yerde kullanılabilmesini sağlamak. Yoksa bir pamela sapelli onlarca m3 sapelli tahtanın arasında kapı-pencere doğraması olarak da işe yarıyor.
Sizden ricam bana bir satıcı gibi davranmamanız (yani şuda varmı buda varmı gb) ben nelere ihtiyaç duyabileceğinizi azçok tahmin ederek veya buda herzaman bulunabilecek bir Ahşap değil mantığıyla paylaşım yapmaya çalışacağım. Paylaşım yapılabilinen ahşaplar üzerine konuşup konuyu geliştirebiliriz.
İlk olarak hareli Sipo ile başlayalım
Sipo
Boy : 24cm
En : 6,5cm
Kalınlık : 3cm
Miktar : 10 Adet
Hediyesi : 25 TL

Not: Fiyatlar adet fiyatıdır. Kargo alıcıya aitdir.