Ben de buradaki yazilanlara kendi tecrubelerimi eklemek istiyorum:
1- cok kumas denedim. Kumas mutlaka ama mutlaka epoksi ile islanabilen , epoksiyi emen bir malzeme olmali. Polyester kumas zimparada dagiliyor , duzgun cilalanmiyor. Askeri kumaslar deneyecekseniz , kumasin uzerinde genellikle scocth guard benzeri bir koruma tabakasi oluyor. onun olmadigina emin olun. Yapabilirseniz kumasi su ile islatin, suyu emip emmedigine bakin . su uzerinden kayiyorsa almayin. Ben en iyi sonucu , araba cila malzemeleri satan yerlerde bulabileceginiz , asker parkalarinda kullanilan kumasi andiran , haki renkte bir kumas ile aldim. Cila icin kullanilan, motora takilan bez disklerde de bu kumas kullaniliyor. Sonuc olarak en iyi sonuc en ucuz pamuklu ya da ketenlerle aliniyor.
2- kamuflaj deseni kullanmayin derim , zimparadan sonra - tabakanin kalinligi orda burda degisik oldugundan - kabza da bu desen gozukmuyor, sacma sapan birsey oluyor. Kabzada kamuflaj boyle bir teknikle yapilamaz bence , ya da hazir g10 filan bulunabilir belki , bilmiyorum.
3- Agac levhalara sikistiracaksaniz mutlaka cok kalin - bayagi kalin yani , 10 cm filan - kutukler arasina sikistirin. Ve mutlaka , yuzeyde acikta yer kalmayacak sekilde iskence , mengene ne bulursaniz kullanin. Oyle 3 tane iskence ile , hele de sadece uclardan sikistirmakla , elinize dengesiz kalinlikta bir levhadan baska bir sey gecmez. ( ben 2 cm kalinlikta aluminyum kullandim , yine de yamuldu , artik kullanamiyorum. ( dunyanin da parasi yani ) Ben olsam 10 mm den kalin celik levhadan baska birsey kullanmam. Cevresinde de en az 6 civata deligi olacak , o kadar yani )
4- Malzemeyi epoksiledikten sonra , cevresini sardiginiz ( artik kagit , naylon neyse ) mutlaka yirtilmaya cok direncli olmali. Patlarsa epoksi disari , sikistiran plakalara akip oralarda donuyor. Egeyle bile zor temizleniyor. Bunu engellemek icin , bence , bulabileceginiz en kalin naylonu kullanin ve cok siki sarmayin , epoksiye akacak yer birakin
kolay gelsin