Bıçak Sanatı - Forum

BIÇAK=GÜVEN ?

durukan

• 774
  • Meslek: hekim
  • Yer: şanlıurfa
Ynt: BIÇAK=GÜVEN ?
« Yanıtla #20 : 08 Eylül 2011, 00:03:01 »
güzel hikaye. yalnız ben hem arkada iki tane büyük boy cuval dolusu kar ve 125 lik bir motor, hem gece dag yolu, hem anıden iki ayagı uzerine kalkan bir yaratıkla ansızın karşuılaşmışken nasıl bir ana elin beline gidebildi ona şaşırdım . ben olsam yapamazdım sanırım.

DUMRU

• Hüseyin DUMRU 1982
  • 1025
    • www.bozkirgezgini.com
  • Meslek: Eczane teknisyeni
  • Yer: Konya/Bozkır
« Yanıtla #21 : 08 Eylül 2011, 08:07:32 »
Durukan Usta, can korkusu bambaşka bir şeymiş demek ki. İnsana neler yaptırabiliyor.
Yiğidin harman olduğu yerde doğmuşsam. Şu Uluçay'dan su içmişsem.. Namerdin sofrasına bağdaş kurup oturmam. Hüseyin DUMRU

DUMRU

• Hüseyin DUMRU 1982
  • 1025
    • www.bozkirgezgini.com
« Yanıtla #22 : 08 Eylül 2011, 08:10:42 »
Yusuf,İsmet ve Mehmet ustalarım.
Bozkır küçücük bir yer. Her kes birbirini tanır. Çok olay çıkan bir yer olmadığı için içimiz rahattır. Zaten o insanlarda yabancıydı. Ama önceleri, Bozkırda da kepenklerde küçük bir delikten recete alınır ilaç verilirmiş.
Yiğidin harman olduğu yerde doğmuşsam. Şu Uluçay'dan su içmişsem.. Namerdin sofrasına bağdaş kurup oturmam. Hüseyin DUMRU

ali rıza

• 1066
  • geçtiğimiz yüzyılın insanı - 1983
  • Meslek: Eczacı Kalfası
  • Yer: SAKARYA
« Yanıtla #23 : 08 Eylül 2011, 13:34:23 »
aslında bizim buralarda da kepengi çekip aradan yapıyorlar alışverişi hattaa eczacımda bayaa söyleniyor bana ama ne biliyim en iyi savunma karşı ataktır bana göre hem kepeng olayı bana gerçekten güven vermiyor hem deprem bölgesi burası onunda etkisi var :) birde zamanında eczacının polisi arayıp destek çağırmaya korktuğu anlarda benim hapçıları tekme tokat kapının önüne atmışlığım da var hafiften kafada tahta eksikliği sanırım ama yinede birgün arkamı döndüğüm bi anda sırtımdan vurulmaktan yana endişem yok diyemem
İki Kişilikliyim İkiside Canavar

Soytürk Dönmez

• 4198
  • Meslek: Dövme Bıçak
  • Yer: İstanbul-Büyükçekmece
« Yanıtla #24 : 08 Eylül 2011, 23:48:45 »
ayıların ölü taklidi yapanlara ilişmediğini bende duymuştum açıkçası doğada hiç bi hayvana dokunmadıkça benle bi alakası olacağını sanmıyorum çok acıktıysa da doğanın kanunu kim kimi yerse :)
benim bir gece eczanede nöbette farkettirmeden 3 kişi rafımdan 5 kutu a-ferin kapsülümü çaldı o günden sonra normalde çakı taşıyorsam nöbet olduğunda üzerime daha sağlam birşeyler alıyorum ne olur ne olmaz hee çekip direkt saplıcakmıyım tabiki hayır sadece önlem ve korkutmak amaçlı bıçak güven midir ?
Bence Bıçak, hem güven, hem tedbir, hem günlük ihtiyaç, hemde sünnettir   ;)
Aaaaah Ali ahh. Ne olacak bu kalfaların nöbetteki can güvenliği...

3 yıl önce nöbetciyim.Gecenin üçü, ecz önüne simsiyah bir jip lank dedi durdu. İçeri goca göbekli iki adam girdi. Bir tanesi

- "Boğazlarım ağrıyor bana lincocin +andolar yap"  dedi amaa adamın tipini beğenmedim.

-Abi eczanede iğne yapması yasak... diyordum ki adam ceketinin altından iki tane tabancayı çıkardı masaya koydu. Tek cümle..

." Ahanda ben yasağı deliyorum."

İstersen yapma.. Ne yapalım can korkusu iğneyi hazırladım. Ama ..
-" abi bak bu iğne adamın canını yakar, sonra kızma" dedim tedbiri aldım
 Tabi bu arada enjektöre öyle bir ayar geçtim ki. İğnenin ucu vucuda girerken cam kırığına basıyormuş gibi çatır çatır giriyor. Herif kalıbından utanıp gıkkk diyemiyor . Giderkende 10 tl bahşiş attı gitti.. Zannımca 3 gün kıçının üstüne oturamamıştır.

O gün bu gündür  bilgisayar masasının altında  armut dalından bir "haydar saplık" yazar kasada da uzun namlulu bıçak hiç eksik etmem.

Çok şükür bu güne değin hiç birini kullanmak nasip olmadı. Olmaz da inşallah.

Arkadaşlar  öfke anında ufak şeylerden büyük şeyler doğar, bence nöbet günlerinizde bıçak 2. tercihiniz olsun, biber gazı daha etkili ve sizin başınızı ağrıtmayacak bir yöntem  O:-)

ali rıza

• 1066
« Yanıtla #25 : 09 Eylül 2011, 10:24:15 »
bu tavsiyeyi göz önünde bulundurucam soytürk abi ;)

Soytürk Dönmez

• 4198
  • Meslek: Dövme Bıçak
  • Yer: İstanbul-Büyükçekmece
« Yanıtla #26 : 09 Eylül 2011, 22:04:18 »
bu tavsiyeyi göz önünde bulundurucam soytürk abi ;)

;)   Riske girmeye hiç gerek yok işi en kolay yoldan elin ayağın temiz halletmek en iyisi  :2up

DUMRU

• Hüseyin DUMRU 1982
  • 1025
    • www.bozkirgezgini.com
« Yanıtla #27 : 09 Eylül 2011, 22:24:52 »
Bu adam bugün dahil 3 gün nöbetçi eczane.. Ve burda biber gazı yok. Birileri bana biber gazı yollasın. Sağ çaprazımda iki tane kulüp var. Gece 12 dedinizmiydi  kapanan kuluplerden  aşağıya inen çakır kafalar var.....

yusuf biçer

• *
  • 1415
  • Meslek: sanat tarihçi
  • Yer: osmaniye
« Yanıtla #28 : 09 Eylül 2011, 22:52:45 »
 ava giderken büyük bıçak götürüyorum

neyapacan bunu????  diyorlar

- dağda esrar içen, ormana karı kız getiren, (içki masum kaldı) haplanan, esrar tarlası eken kötü adamlar var

diyorum  8)

tüfek de var ama o son durumda kullanılır ancak

arkadaşım bir kaç sene önce ava gitti
dağda adam esrar ekmiş
başında da nöbet tutuyor
buradan geçme demiş
geçerdin geçmezdin
adam kayayı kapmış atacakken benim arkadaş tetiğe dokunmuş
adamın yüzü salata
ölmemiş
mahkemelikler hala

tüfek gitti tabi  evdeki tüfekler de ;)

düşman sahibi olmak bu kadar basit  ;)

« Son Düzenleme: 09 Eylül 2011, 22:58:43 Gönderen: yusuf biçer »
Yusuf BİÇER / Adana 1974
Susuyorsak zannetme ki korkudan; saygıdan...edepten...

ali rıza

• 1066
« Yanıtla #29 : 12 Eylül 2011, 16:13:28 »
esrar tarlası diyince aklıma geldi geçen sene bu zamanlar licede göreve gittiğimiz bir gece tim halinde tarlanın içinden geçerken 2 tane tarla bekçisi dur ihtarına keleşle cevap vermişti tabiii ne tarla kaldı ne adam hepsini topladık  8)

wu_tang

• 97
  • Umut Durmuş
  • Meslek: iletişim hizmetleri
  • Yer: Kocaeli
« Yanıtla #30 : 12 Eylül 2011, 17:32:14 »
Bu adam bugün dahil 3 gün nöbetçi eczane.. Ve burda biber gazı yok. Birileri bana biber gazı yollasın. Sağ çaprazımda iki tane kulüp var. Gece 12 dedinizmiydi  kapanan kuluplerden  aşağıya inen çakır kafalar var.....

Hüseyin kardeş istersen yollarım biber gazı 8,50 tl ye ben alıyorum av bayii arkadaştan ama kargo ile filan pahalıya gelir yokmu oralarda hiç biber gazı satan av bayiilerinde

aslında bu gibi durumlarda teleskopik jop devreye girse daha iyi olur, marka öneriside yapayım çin malı kesinlikle almayın yolda kalırsınız(benim gibi), ESP marka çek malı jop linkini yazıyorum buraya http://www.youtube.com/watch?v=4y2bDimczRU

ali rıza

• 1066
« Yanıtla #31 : 12 Eylül 2011, 17:56:08 »
oooooooooooooow fenaymış bunla Allah muhafaza birine girdiğimi düşünemiyorum bayaa sağlam birşeye benziyor

DUMRU

• Hüseyin DUMRU 1982
  • 1025
    • www.bozkirgezgini.com
« Yanıtla #32 : 13 Eylül 2011, 14:03:27 »
Bu jopu nerden alabiliriz*

XauPau

• 1108
  • Hayri Canyakmaz 1980
  • Meslek: Finans
« Yanıtla #33 : 13 Eylül 2011, 16:33:38 »
Av Bayilerinde çin malı versiyonlar bulunabilir. İnternette teleskobik yaylı jop diye de aratabilirsiniz. Boru yerine yay olanları tavsiye ederim çünkü borular kapatırken zorluk çıkartabiliyor.

wu_tang

• 97
  • Umut Durmuş
« Yanıtla #34 : 13 Eylül 2011, 16:41:18 »
Bu marka jop satan firma var istanbulda irtibata geçtim almak için ama güvenlik görevlisi olmayan kişilere satış yapmadıklarını sölediler,

Hayri abi yaylı olan modeller üstte taşımaya uygun değil ve görünüş açısındanda bi albenisi yok

Teoman.

• 565
  • Meslek: elektrik
  • Yer: üsküdar
« Yanıtla #35 : 13 Eylül 2011, 16:46:51 »
Bu marka jop satan firma var istanbulda irtibata geçtim almak için ama güvenlik görevlisi olmayan kişilere satış yapmadıklarını sölediler,

telefonda tabiiki öyle söylerler. dükkana gidersen işler değişir. :)

selamlar...

XauPau

• 1108
  • Hayri Canyakmaz 1980
  • Meslek: Finans
« Yanıtla #36 : 13 Eylül 2011, 17:15:42 »
Hayri abi yaylı olan modeller üstte taşımaya uygun değil ve görünüş açısındanda bi albenisi yok

Maalesef haklısın. Ama çığrından çıkmış bir pitbullu da tek darbede durdurabilecek (korkutacak değil bir daha hiç hareket edemeyecek şekilde durduracak) kadar enerjisi olduğunu yinelemek isterim. Dükkanda tezgah altı için düşünülebilir.

ali rıza

• 1066
« Yanıtla #37 : 13 Eylül 2011, 17:30:11 »

Maalesef haklısın. Ama çığrından çıkmış bir pitbullu da tek darbede durdurabilecek (korkutacak değil bir daha hiç hareket edemeyecek şekilde durduracak) kadar enerjisi olduğunu yinelemek isterim. Dükkanda tezgah altı için düşünülebilir.
pitbullu bayramın 2. günü ördeğime saldırırken pancar bıçağıyla geri püskürttüm görmesi ile akibetini anlaması bir oldu sonrada sahibine tavsiyede bulundum sağolsun o daanladı :D  >:D

wu_tang

• 97
  • Umut Durmuş
« Yanıtla #38 : 13 Eylül 2011, 17:42:54 »
[/quote]

abi ben tezgah altı için şimşiri daha uygun görüyorum gittiğim her mekanımda bi tane şimşirim vardır

ali rıza

• 1066
« Yanıtla #39 : 13 Eylül 2011, 18:18:44 »
hayri abicim bunlardan izmitten tedarik edebileceğimiz bi adres var mıdır _?_