Serhat ustam, ekmek arasında ki meşe kömüründe pişmiş ince doğranmış patates ve sucuk. Sucuk yağını saldıkça patates emiyor, ikiside pişince leziz bir ekmek arası oluveriyor. Tam balıkçı usulu karın doyurma taktiği..,
Esas oğlana gelince, Taner abinin verdiği profilden yaptığım bıçak.
Aslında o gün iki tane sazan almıştım.Fakat benim iğneler küçük ve gölde bol miktarda ot olunca, alamadım.Nasip değilmiş...
Biz burda yem balığı ile dişli (levrek) tutarız ama sazana hiç denememiştim.Bende bir bilgimi paylaşayım. Sazan, küçük balıkların kuyruk kısmını sıyırdığımız zaman ortaya çıkan kıkırdak dokuyu görünce aşık olurmuş, Ama sadece büyük sazanlar.
Tabi burda büyük sazanlar olta mesafesinin yakınına dahi yanaşmazlar.