bencede arkadaşlardan hiç kimse yanlış yapmamıştır, hatta bazılarımızın mütavazilikle diğer yanağını döndüklerini olayı kurtarmaya çalıştıklarını bile düşünüyorum,
ama bir özür, yada bir geri adım atma her şeyi çözebilicekken, forumdan gitmek-kaçmak pek hoş olmamış! 
bu kadar saydıktan sonra kaçmak bence cözüm değildi işim gereği dünyanın en berbat ülkelerine gitmek durumundayım en basitini söyliyeyim insanları bir ayda kazanmış oldukarı 50 usd nin 35 dolarını rüşvet olarak verdikleri ülkeleri gördüm 35 doları olmayanın da öldüğünü memleketimizmi daha iyi orasımı
arkadaşımızın saymış olduğu yolsuzluklar sadece bizim ülkemize has değil burası bizim olduğundan biz bizimkini görüyoruz sadece gerisni laylay lom diyoruz
akşam sağ uyuyan insan sabaha ölü oluyor bazı memlekette.
2 kere ölüm tehlikesi gecirdim öldürmeyen allah öldürmüyor. yatıp kalkıp halimize şükredelim arkadaşlar.
birde her zaman söylerim çalanda bzim çalmayanda bu çalanıda aile yetiştiryor çalmayanıda bizlerin birey olarak ilk görevi düzgün cocuklar yetiştirmeliyizki geleceğimiz daha düzgün olasun