Bıçak Sanatı - Forum

Av bıçağı

damascus

• 1467
  • Hakan / 1986 / Kırıkkale/Bandırma
  • Yer: BANDIRMA...
Ynt: Av bıçağı
« Yanıtla #40 : 27 Ağustos 2011, 10:19:51 »
Ellerinize sağlık çok güzel olmuş...

orhanbilgin

• 660
  • Orhan Bilgin
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #41 : 27 Ağustos 2011, 10:42:19 »
Gerek kabza formu gerekse profil çok başarılı. Sonraki bıçaklarınızı merakla bekliyorum

durukan

• 774
  • Meslek: hekim
  • Yer: şanlıurfa
« Yanıtla #42 : 27 Ağustos 2011, 10:46:03 »
eline sağlık gerçekten çok güzel bir bıçak olmuş.

yahu! biz iki sene önce 4-5 kişiydik, şimdi bakıyorum da kendi bıçağını kendi yapan ne kadar çok arkadaşımız olmuş! katlanarak çoğalıyoruz mu ne  ;)

aynen. onceden sen ben bizim oglan şeklinde iken şu anda ne kadar çok olmuşuz. ilk başta iy iki emre bu forum işine el atmış bana kalsa nihayete erdiremezdim.

muratkucuk

• 483
  • Meslek: Serbest
  • Yer: Kütahya
« Yanıtla #43 : 27 Ağustos 2011, 16:18:13 »
Saygıdeğer Ustalar herşeyden önce forumdaki bilgi paylaşımının mükemmel olmasının bir sonucudur bence bu.

Oğuzhan Bey elinize sağlık.

deserteagle

• Eylem Cengiz, 49
  • 9533
  • Meslek: elektronik ve hab. müh.
  • Yer: İstanbul, Kırklareli
« Yanıtla #44 : 28 Ağustos 2011, 11:42:05 »
Bıçağın ağzının, ağızdaki taşlamanın akışı çok kışkırtıcı. Hele saptaki tasarım da buna eklenince kesinlikle kendini unutturmayacak bir bıçak olmuş. Çok güzel, çok.

Sırt desenini daha çok gösteren bir fotoğraf istiyoruz  O:-)

Aklıma gelen bir öneri var. Bu bıçağın - inşallah olursa - sonraki kardeşlerinde sapta çeliğe bir kaç tane genişçe delik açıp ağırlığı biraz düşürebilirsiniz. Tabi bu ilk yaptığınızdaki dengeye göre gerekli olup olmadığına sizin karar vereceğiniz bir durum.
Barika-i hakikat müsademe-i efkardan doğar
Namık Kemal
Instagram'da ben

Oğuzhan GÜVEN

• 183
  • Meslek: Memur
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #45 : 28 Ağustos 2011, 11:49:58 »
Bıçağın ağzının, ağızdaki taşlamanın akışı çok kışkırtıcı. Hele saptaki tasarım da buna eklenince kesinlikle kendini unutturmayacak bir bıçak olmuş. Çok güzel, çok.

Aklıma gelen bir öneri var. Bu bıçağın - inşallah olursa - sonraki kardeşlerinde sapta çeliğe bir kaç tane genişçe delik açıp ağırlığı biraz düşürebilirsiniz. Tabi bu ilk yaptığınızdaki dengeye göre gerekli olup olmadığına sizin karar vereceğiniz bir durum.

Teşekkürler. Sırt desenini bilerek fazla detaylandırmadım.Çünkü, çok ahım şahım birşey olmadı. Ağırlığı ise çok sıkıntı verici değildi.
Basitlik mükemmelliktir.
http://www.dogaicincal.com/

Oğuzhan GÜVEN

• 183
« Yanıtla #46 : 28 Ağustos 2011, 11:52:39 »
Saygıdeğer Ustalar herşeyden önce forumdaki bilgi paylaşımının mükemmel olmasının bir sonucudur bence bu.

Oğuzhan Bey elinize sağlık.
Teşekkürler.
Gerek kabza formu gerekse profil çok başarılı. Sonraki bıçaklarınızı merakla bekliyorum
Teşekkürler.
Ellerinize sağlık çok güzel olmuş...
Teşekkürler.
eline sağlık gerçekten çok güzel bir bıçak olmuş.

yahu! biz iki sene önce 4-5 kişiydik, şimdi bakıyorum da kendi bıçağını kendi yapan ne kadar çok arkadaşımız olmuş! katlanarak çoğalıyoruz mu ne  ;)
Teşekkürler.
çok temiz bir çalışma olmuş sağlam ve oturaklı bir av bıçağı eline sağlık üstadım..
Teşekkürler.
Basitlik mükemmelliktir.

deserteagle

• Eylem Cengiz, 49
  • 9533
  • Meslek: elektronik ve hab. müh.
  • Yer: İstanbul, Kırklareli
« Yanıtla #47 : 28 Ağustos 2011, 13:37:01 »
Sırt deseni fotoğrafta net görünmüyor ama o kadar yoğun desenli bıçaklar arasında bunun güzel bir farkı var gibi geldi bana.  ;)
Barika-i hakikat müsademe-i efkardan doğar
Namık Kemal
Instagram'da ben

Oğuzhan GÜVEN

• 183
« Yanıtla #48 : 28 Ağustos 2011, 13:39:50 »
Sırt deseni fotoğrafta net görünmüyor ama o kadar yoğun desenli bıçaklar arasında bunun güzel bir farkı var gibi geldi bana.  ;)
+1
Basitlik mükemmelliktir.

Oğuzhan GÜVEN

• 183
« Yanıtla #49 : 28 Ağustos 2011, 13:43:56 »
Bıçağın ağzının, ağızdaki taşlamanın akışı çok kışkırtıcı.
Ben bu bıçağı çizerken, boyutlarının küçük olmasına rağmen, genelinde kışkırtıcı olmasını ve et kalınlığının fazlalığıyla dikkat çekerek ön plana çıkmasını istiyordum. Bu bağlamda başarılı olduğunu düşünüyorum.
Basitlik mükemmelliktir.

cmblc

• 518
  • Cem Balcı / 1968 / B(Rh)+
  • Meslek: Grafik Tasarımcı
« Yanıtla #50 : 28 Ağustos 2011, 13:54:26 »

Teşekkürler. Sırt desenini bilerek fazla detaylandırmadım.Çünkü, çok ahım şahım birşey olmadı. Ağırlığı ise çok sıkıntı verici değildi.

Terbiyesiz...  >:( >:( >:(

Eylem beğenmiş işte... Ne var yani Cem abi çizdi, ben uyguladım deyip teşekkür etsen...

Bayramdan sonra tenhada kıstırırım seni nasıl olsa... Ahım şahım bişey olmamış... Pöh...

Sevgiler, (sana değil)  :))
Get Serious...

En kötü gün bugünse, bugünde FENERBAHÇE!!! Hep destek, tam destek...

Oğuzhan GÜVEN

• 183
« Yanıtla #51 : 28 Ağustos 2011, 14:08:38 »

Terbiyesiz...  >:( >:( >:(

Eylem beğenmiş işte... Ne var yani Cem abi çizdi, ben uyguladım deyip teşekkür etsen...

Bayramdan sonra tenhada kıstırırım seni nasıl olsa... Ahım şahım bişey olmamış... Pöh...

Sevgiler, (sana değil)  :))
Cem abi senin canın sağolsun. Tenhada kıstırmana gerek yok. Sen iste ben kendi kendimi bile döverim.
Basitlik mükemmelliktir.

cmblc

• 518
  • Cem Balcı / 1968 / B(Rh)+
  • Meslek: Grafik Tasarımcı
« Yanıtla #52 : 28 Ağustos 2011, 14:44:00 »
Şimdi kim dövmekten bahsetti??? Ama istiyorsan çok, koşarak gidip kendini duvara vurabilirsin...  :)) :)) :))

Sevgiler hayatım... (bu sana)

:)
Get Serious...

En kötü gün bugünse, bugünde FENERBAHÇE!!! Hep destek, tam destek...

Oğuzhan GÜVEN

• 183
« Yanıtla #53 : 28 Ağustos 2011, 16:09:12 »
aaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh
Basitlik mükemmelliktir.

Muammer usta

• 224
  • Yer: ankara