Bıçak Sanatı - Forum

Grafik Programı Konusunda Yardım

orhanbilgin

• 660
  • Orhan Bilgin
  • Yer: İstanbul
Grafik Programı Konusunda Yardım
« : 24 Ağustos 2011, 13:30:45 »
Merhabalar, yaptığım bıçaklara imzamı atmak istiyorum fakat PNP kağıdına basacak şekilde düzenleyemedim bir türlü. Acaba grafik düzenleme programlarından herhangi birini kullanan arkadaşlardan imzamı düzenleyip PNP kağıdına basılacak şekle getirebilecek kimse var mı acaba?

muratkucuk

• 483
  • Meslek: Serbest
  • Yer: Kütahya
Ynt: Grafik Programı Konusunda Yardım
« Yanıtla #1 : 24 Ağustos 2011, 13:55:40 »
CorelDraw ile hazırlanabilir diye biliyorum, ama kullanan varmı yokmu bilmem, ben uzun yıllar önce kullanmıştım.

emin albayrak

• 3909
  • Meslek: grafik tasarımcı - 1979
  • Yer: istanbul / üsküdar
« Yanıtla #2 : 24 Ağustos 2011, 14:09:24 »
Orhan, bir kağıda imzanı siyah tükenmez ya da pilot kalemle at, yüksek kalitede tarat (300 dpi) ve bana gönder, ben sana çizerim imzanı. eğer taratma imkanın yoksa güzel bir makina ile fotoğrafını çeksen de olur...
testinin içinde ne varsa, dışına da o sızar...

www.instagram.com/mim_emin/

emrekipmen

• 6065
    • Seçme Bıçaklar Albümüm
  • Yer: Bodrum
« Yanıtla #3 : 24 Ağustos 2011, 14:34:02 »
Merhabalar, yaptığım bıçaklara imzamı atmak istiyorum fakat PNP kağıdına basacak şekilde düzenleyemedim bir türlü. Acaba grafik düzenleme programlarından herhangi birini kullanan arkadaşlardan imzamı düzenleyip PNP kağıdına basılacak şekle getirebilecek kimse var mı acaba?

Stencil (yani bizim burada serigrafların kullandığı ipek) hazırlatmak lazım. Bunun için bir yatağandan Hüseyin Merttürk ile  temasa geçsen hemen hallederler, ucuza bir sürü çıkarırlar (kendisi forumda üyemiz ama uzun zamandır bek sesini duyamadık)...

Kipmen Sanat web sitesi

orhanbilgin

• 660
  • Orhan Bilgin
« Yanıtla #4 : 24 Ağustos 2011, 14:39:15 »
Orhan, bir kağıda imzanı siyah tükenmez ya da pilot kalemle at, yüksek kalitede tarat (300 dpi) ve bana gönder, ben sana çizerim imzanı. eğer taratma imkanın yoksa güzel bir makina ile fotoğrafını çeksen de olur...
tamam Emin abi akşama göndermiş olurum. teşekkür ederim

Stencil (yani bizim burada serigrafların kullandığı ipek) hazırlatmak lazım. Bunun için bir yatağandan Hüseyin Merttürk ile  temasa geçsen hemen hallederler, ucuza bir sürü çıkarırlar (kendisi forumda üyemiz ama uzun zamandır bek sesini duyamadık)...
Emre abi bahsettiğin senin önceden kullandığın yapışkan sticker şeklindeki şablon mu?

emrekipmen

• 6065
    • Seçme Bıçaklar Albümüm
  • Yer: Bodrum
« Yanıtla #5 : 24 Ağustos 2011, 21:20:01 »
Yok Orhan, benim  çıkarmalar normal bıçaklı yazıcıdan çıkarılmıştı. Ancak bıçakçılar bu ipekleri kullanıyorlar genelde. Benim teknikte mesela O gibi içi dolu etrafı çevrili bir karakter sorun...

Kipmen Sanat web sitesi

orhanbilgin

• 660
  • Orhan Bilgin
« Yanıtla #6 : 24 Ağustos 2011, 21:53:45 »
Yok Orhan, benim  çıkarmalar normal bıçaklı yazıcıdan çıkarılmıştı. Ancak bıçakçılar bu ipekleri kullanıyorlar genelde. Benim teknikte mesela O gibi içi dolu etrafı çevrili bir karakter sorun...
Hüseyin beye mesaj attım bakalım Emin abi çizdikten sonra, Hüseyin bey yardımcı olur umarım