Merhabalar, yaptığım bıçaklara imzamı atmak istiyorum fakat PNP kağıdına basacak şekilde düzenleyemedim bir türlü. Acaba grafik düzenleme programlarından herhangi birini kullanan arkadaşlardan imzamı düzenleyip PNP kağıdına basılacak şekle getirebilecek kimse var mı acaba?
Orhan, bir kağıda imzanı siyah tükenmez ya da pilot kalemle at, yüksek kalitede tarat (300 dpi) ve bana gönder, ben sana çizerim imzanı. eğer taratma imkanın yoksa güzel bir makina ile fotoğrafını çeksen de olur...
Alıntı yapılan: orhanbilgin - 24 Ağustos 2011, 13:30:45Merhabalar, yaptığım bıçaklara imzamı atmak istiyorum fakat PNP kağıdına basacak şekilde düzenleyemedim bir türlü. Acaba grafik düzenleme programlarından herhangi birini kullanan arkadaşlardan imzamı düzenleyip PNP kağıdına basılacak şekle getirebilecek kimse var mı acaba?Stencil (yani bizim burada serigrafların kullandığı ipek) hazırlatmak lazım. Bunun için bir yatağandan Hüseyin Merttürk ile temasa geçsen hemen hallederler, ucuza bir sürü çıkarırlar (kendisi forumda üyemiz ama uzun zamandır bek sesini duyamadık)...
Yok Orhan, benim çıkarmalar normal bıçaklı yazıcıdan çıkarılmıştı. Ancak bıçakçılar bu ipekleri kullanıyorlar genelde. Benim teknikte mesela O gibi içi dolu etrafı çevrili bir karakter sorun...