Bıçak Sanatı - Forum

Racon Pıçağı...

yusuf biçer

• *
  • 1415
  • Meslek: sanat tarihçi
  • Yer: osmaniye
Ynt: Racon Pıçağı...
« Yanıtla #40 : 24 Ağustos 2011, 12:03:24 »
madem racon kesilecek bizde rahat durmayalım sabaha kadar bir racon kılıcı falan yapalım  :D

;)

:D :D :D
Yusuf BİÇER / Adana 1974
Susuyorsak zannetme ki korkudan; saygıdan...edepten...

cmblc

• 518
  • Cem Balcı / 1968 / B(Rh)+
  • Meslek: Grafik Tasarımcı
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #41 : 24 Ağustos 2011, 17:23:32 »
Siz ben yokken neler karıştırıyosunuz bakayım.Size ben yokken böyle  yaramazlık yapmayın demedimmi  ama yakalarım ben sizi görürsünüz.Cem ne yapmışsın böyle ya ellerine kollarına sağlık muhteşem olmuş  Muammer  ustam gene döktürmüş ellerine ustalığına sağlık hasta oluyorum hani diyor ya ver bakayım ondan sonra olanlar oluyor.Bu arada 2080 çelikte iyi düşmüş bıçağa Oğuzhan da desen şubesi gibi oldu maşaallah hepinizin ellerine sağlık hepinizi öpüyorum.

selamlar

Zaten bizde yakala diye yapıyoruz İbrahim :) Teşekkür ederiz, yakında görüşelim...

Sevgiler,
Get Serious...

En kötü gün bugünse, bugünde FENERBAHÇE!!! Hep destek, tam destek...

Muammer usta

• 224
  • Yer: ankara
« Yanıtla #42 : 24 Ağustos 2011, 21:36:47 »
KOCAMAN BİR TEŞEKKÜR DE BENDEN
Saygılar.....

cmblc

• 518
« Yanıtla #43 : 24 Ağustos 2011, 22:49:16 »
Harbiden çok hoş bişey ortaya çıkmış, özellikle şu ufak dairevi süslemelere hasta oldum. Elinize sağlık hepinizin  :2up

Teşekkürler Emre...

Sevgiler,

Cem bey TEBRİKLER güzel bir çalışma olmuş yüzdeki desenler çok hoş fakat affına sığınarak ufak bir eleştiri yapmak isterim. sap kısmı benim zevkime göre biraz daha ince olsa daha uyumlu olurdu diye düşünüyorum. Bu arada unutmadan muammer ustanın mührüde çok hoş SAYGILAR

Turgut Ustam teşekkürler... Haklısınız, kabza az daha ince ve bitimindeki topuz da az daha küçük olabilirdi ama adına uygun bir bıçak olsun diye böyle bıraktık... :)

Saygılar,

eskiden bende boyle kollektif işlere bayılırdım. herkesin el emegi alınteri mevcut. yuzey işide pek guzel durmuş. tarzı ve işçiligide çok hoş. guzel pıcak. emeginize saglık

Durukan teşekkür ederiz...

Sevgiler,

Cem ve Oğuzhan ellerinize sağlık. Çok güzel olmuş.
Muammer Ustama ise iki kere ellerine sağlık.
Sap kısmı bence biraz büyük olmuş. Ama biraz da tutacak el ile ilgili olduğundan  fena değil.
ağaca saplı resmi görünce, sapıda kılıç kabzası gibiymiş diye içimden geçmedi değil.
Bıçak ben burdayım diyor. Gözü olanda olmayanda görsün diye.

Sağol Bilge... Özellikle son satırına bayıldım, teşekkürler :)

Sevgiler,

elinize emeğinize sağlık,
bu kadar ustanın elinden çıkan bu ortak yapım bıçağa kim ters yapabilir ki ;)

Teşekkür ederiz Gökhan... Şahsım adına, beğendine sevindim...

Sevgiler,

Çok tarz olmuş beah! Elinize sağlık!

Eyvallah Eylem Usta... Beğenmene sevindim...

Sevgiler,

yakışıklı olmuş maşaallah  :) bütün ustalarımın ellerine sağlık çok güzel bir çalışma... :)

Ersen teşekkür ederim...

Sevgiler,

harbi racon piçağı olmuş yahu :) enfes... ellerinize sağlık

Orhan teşekkürler...

Sevgiler,

Cem   ikinci  fotoğrafa  baktığımda  yukarı kalkık  sivri  ucu , yumurta  kabza  topuzu , cilalı  parıltılı  yansımalarıyla  tam  bir   arkasına  basılmış  bitirim   ayakkabısı  gördüm . :D güzel  bir  tasarım olmuş  ustalarımızın da  marabaların da  ellerine  sağlık
Sevgili  İbrahim  iyiki  o  hatayı  yapmış   da  namlusu  böyle " hareketli "  , geleneksel  tadlar  taşıyan  bir  bugünün  bıçağına  yol açmış .

biri  saate  bakabilir mi  24  saat  dolmadan  yetiştirdim  di mi  ?   :D :D

Bekir bey, bizde aynı ayakkabıyı gördük ustamla yalan yok... Zaten o yüzden adı Racon Pıçağı... :) Beğenmenize sevindim...

Bu arada sorun yok, yetiştirdiniz... Ben bakmıştım saate...  :))

Sevgiler,

süper olmuş
ellerinize sağlık

özellikle ağızın parlak olması yanak kısımlarının mat olması kabartma desenleri harika

tekrar tebrikler

Yusuf beğenmene sevindim... Sağol...

Sevgiler,

Get Serious...

ali rıza

• 1066
  • geçtiğimiz yüzyılın insanı - 1983
  • Meslek: Eczacı Kalfası
  • Yer: SAKARYA
« Yanıtla #44 : 25 Ağustos 2011, 21:39:00 »
abi yeminle polat alemdarın o meşhur kafa kesipte racon kesmiyorum kafa kesiyorum diye gider yapmasının üstünle işte bu bıçakla karşısına çıkıp otur ülen yerine diyesi geliyor insanın çok harika bi tasarım ellerinize sağlık yapımda ve yayında emeği geçen herkeze teşekkürler...
İki Kişilikliyim İkiside Canavar

cmblc

• 518
« Yanıtla #45 : 25 Ağustos 2011, 21:50:13 »
abi yeminle polat alemdarın o meşhur kafa kesipte racon kesmiyorum kafa kesiyorum diye gider yapmasının üstünle işte bu bıçakla karşısına çıkıp otur ülen yerine diyesi geliyor insanın çok harika bi tasarım ellerinize sağlık yapımda ve yayında emeği geçen herkeze teşekkürler...

Eyvallah Alicim... Polat kim yahu? O tıfılı adam yerine bile koymam ben... Ama Mematiye lafım olmaz... Bakışları bile "Deliyim lan..." diyor valla...  ???

Sevgiler,
Get Serious...

turgut aydemir

• *
  • 449
  • Meslek: bıçak ımalatı
  • Yer: bursa
« Yanıtla #46 : 26 Ağustos 2011, 00:00:04 »
Fikrine saygım sonsuz. SAYGILAR

fatihaydın

• 780
  • Meslek: SATIŞ
  • Yer: İstanbul Kayaşehir
« Yanıtla #47 : 26 Ağustos 2011, 00:09:33 »
çöp olacak işi kurtarıp hayata döndürmüşsünüz,buda güzel birşey,bıçakta güzel olmuş,ellerinize sağlık.

Ş.Kaan Eren

• 712
    • Kendini başka bişey ilan edenlere cevap...
  • Meslek: Muhasebe
  • Yer: Marmaris
« Yanıtla #48 : 26 Ağustos 2011, 14:11:08 »
Yani sonuç olarak, bundan kelli, yumurta topuk ruganlarımın arkasına basıp, yelekli ve dikine ince beyaz çizgili takımımın içine kar beyazı bi göynek giyip, ağır gümüş savatlı Serkisof'umu yelek cebime koyup, kırmızı kuşağımın içine de Racon Pıçağımı koydummuydu... Tieeeeeyyyyt lan...

Bıçak gerçekten racon kesmeye çağırıyor insanı elinize sağlık.
Ancaaaaaak,
Yukarda verdiğniz bu tarife uygun bir resim bekliyoruz öyle yazıp çimeyle olmaz uygulamasınıda yapmak lazımki bıçak hakkını alsın dimi ama.....
Cehalet Mutluluktur...

berdohan

• Mr. Bilge ERDOHAN (47)
  • 581
  • Meslek: Elektronik Müh.
« Yanıtla #49 : 26 Ağustos 2011, 14:43:38 »
 :2up
Yani sonuç olarak, bundan kelli, yumurta topuk ruganlarımın arkasına basıp, yelekli ve dikine ince beyaz çizgili takımımın içine kar beyazı bi göynek giyip, ağır gümüş savatlı Serkisof'umu yelek cebime koyup, kırmızı kuşağımın içine de Racon Pıçağımı koydummuydu... Tieeeeeyyyyt lan...

Ancaaaaaak,
Yukarda verdiğniz bu tarife uygun bir resim bekliyoruz öyle yazıp çimeyle olmaz uygulamasınıda yapmak lazımki bıçak hakkını alsın dimi ama.....
+1 Kesinlikle  :2up
Tecrübe dünyanın en pahalı şeyidir.
Bilge ERDOHAN

spyderCollector

• 2758
  • mehmet 1967
  • Meslek: mimar
  • Yer: Kocaeli
« Yanıtla #50 : 26 Ağustos 2011, 17:44:34 »

Eyvallah Alicim... Polat kim yahu? O tıfılı adam yerine bile koymam ben... Ama Mematiye lafım olmaz... Bakışları bile "Deliyim lan..." diyor valla...  ???

Sevgiler,

memati buradan izmitten bir arkadaşımızdır, çok mülayim bir çocuktur . tanısan şaşı kalır şaşarsın.  ;D
'' Kem Alat'la, Kemalat  olmaz ! ''

cmblc

• 518
« Yanıtla #51 : 27 Ağustos 2011, 01:48:10 »

Sevgiler,

memati buradan izmitten bir arkadaşımızdır, çok mülayim bir çocuktur . tanısan şaşı kalır şaşarsın.  ;D

Canım zaten dizideki makyajıyla deli imajı var... Yoksa öyle biri olmadığı çok belli...  :))

Sevgiler,
Get Serious...

ali rıza

• 1066
  • geçtiğimiz yüzyılın insanı - 1983
  • Meslek: Eczacı Kalfası
  • Yer: SAKARYA
« Yanıtla #52 : 27 Ağustos 2011, 03:41:12 »
:2up

Ancaaaaaak,
+1 Kesinlikle  :2up
vallaha cem abiden beklerim yapar :)
İki Kişilikliyim İkiside Canavar

tirendaz

• 214
  • Mert Topçubaşı-1974
  • Meslek: Diş Hekimi
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #53 : 29 Ağustos 2011, 15:02:01 »
Yahu forum çok hızlanmış, ben geriden takip eder olmuşum :)
Cem bey elinize sağlık. Ben de "yumurta topuk" kabzaya takılmıştım ama racon buysa, eyvallah :)
"ehl-i dil birbirini bilmemek insâf değil"
Nef'i

cmblc

• 518
« Yanıtla #54 : 30 Ağustos 2011, 15:31:45 »
Yahu forum çok hızlanmış, ben geriden takip eder olmuşum :)
Cem bey elinize sağlık. Ben de "yumurta topuk" kabzaya takılmıştım ama racon buysa, eyvallah :)

Herkesin raconu kendine Mert bey... :)) Sizin racon anlayışınızı da kısa zamanda görmek dileklerimle teşekkürler, iyi bayramlar...

Sevgiler,
Get Serious...

cmblc

• 518
« Yanıtla #55 : 10 Eylül 2011, 21:14:42 »
Bugün benim kütüğe gittim... Racon Pıçağı ve Mirket'in kütük fotolarını da çektim... Az ama öz :) Buyrun Racon Pıçağı... (Mirket kendi sayfasında...)

Sevgiler,
Get Serious...

« Yanıtla #56 : 11 Eylül 2011, 00:52:48 »
Cem üzerinden biraz zaman geçince sanki daha bir serpilip güzelleşmiş mi ne, ya da kütük efektinden mi öyle göründü gözüme ::)

emrekipmen

• 6065
    • Seçme Bıçaklar Albümüm
  • Yer: Bodrum
« Yanıtla #57 : 11 Eylül 2011, 03:02:54 »
Kütüğe ayrı bir yakışmış bence de, o kütükten bir stand filan mı yapılsa acep, evde de fiyakası bozulmasın  ;)

Kipmen Sanat web sitesi

cmblc

• 518
« Yanıtla #58 : 11 Eylül 2011, 09:00:51 »
Cem üzerinden biraz zaman geçince sanki daha bir serpilip güzelleşmiş mi ne, ya da kütük efektinden mi öyle göründü gözüme ::)

Kütüktendir ustam kütüktendir...  :D

Sevgiler,
Get Serious...

spyderCollector

• 2758
  • mehmet 1967
  • Meslek: mimar
  • Yer: Kocaeli
« Yanıtla #59 : 11 Eylül 2011, 09:03:45 »
Bugün ben de bi dağa çıkıp kütük mü baksam, dere kenarından falan.
Üzerinde şöyle bi pıçak falan olan...
 8)
'' Kem Alat'la, Kemalat  olmaz ! ''