Harbiden çok hoş bişey ortaya çıkmış, özellikle şu ufak dairevi süslemelere hasta oldum. Elinize sağlık hepinizin 
Teşekkürler Emre...
Sevgiler,
Cem bey TEBRİKLER güzel bir çalışma olmuş yüzdeki desenler çok hoş fakat affına sığınarak ufak bir eleştiri yapmak isterim. sap kısmı benim zevkime göre biraz daha ince olsa daha uyumlu olurdu diye düşünüyorum. Bu arada unutmadan muammer ustanın mührüde çok hoş SAYGILAR
Turgut Ustam teşekkürler... Haklısınız, kabza az daha ince ve bitimindeki topuz da az daha küçük olabilirdi ama adına uygun bir bıçak olsun diye böyle bıraktık...

Saygılar,
eskiden bende boyle kollektif işlere bayılırdım. herkesin el emegi alınteri mevcut. yuzey işide pek guzel durmuş. tarzı ve işçiligide çok hoş. guzel pıcak. emeginize saglık
Durukan teşekkür ederiz...
Sevgiler,
Cem ve Oğuzhan ellerinize sağlık. Çok güzel olmuş.
Muammer Ustama ise iki kere ellerine sağlık.
Sap kısmı bence biraz büyük olmuş. Ama biraz da tutacak el ile ilgili olduğundan fena değil.
ağaca saplı resmi görünce, sapıda kılıç kabzası gibiymiş diye içimden geçmedi değil.
Bıçak ben burdayım diyor. Gözü olanda olmayanda görsün diye.
Sağol Bilge... Özellikle son satırına bayıldım, teşekkürler

Sevgiler,
elinize emeğinize sağlık,
bu kadar ustanın elinden çıkan bu ortak yapım bıçağa kim ters yapabilir ki 
Teşekkür ederiz Gökhan... Şahsım adına, beğendine sevindim...
Sevgiler,
Çok tarz olmuş beah! Elinize sağlık!
Eyvallah Eylem Usta... Beğenmene sevindim...
Sevgiler,
yakışıklı olmuş maşaallah
bütün ustalarımın ellerine sağlık çok güzel bir çalışma... 
Ersen teşekkür ederim...
Sevgiler,
harbi racon piçağı olmuş yahu
enfes... ellerinize sağlık
Orhan teşekkürler...
Sevgiler,
Cem ikinci fotoğrafa baktığımda yukarı kalkık sivri ucu , yumurta kabza topuzu , cilalı parıltılı yansımalarıyla tam bir arkasına basılmış bitirim ayakkabısı gördüm .
güzel bir tasarım olmuş ustalarımızın da marabaların da ellerine sağlık
Sevgili İbrahim iyiki o hatayı yapmış da namlusu böyle " hareketli " , geleneksel tadlar taşıyan bir bugünün bıçağına yol açmış .
biri saate bakabilir mi 24 saat dolmadan yetiştirdim di mi ?

Bekir bey, bizde aynı ayakkabıyı gördük ustamla yalan yok... Zaten o yüzden adı Racon Pıçağı...

Beğenmenize sevindim...
Bu arada sorun yok, yetiştirdiniz... Ben bakmıştım saate...

Sevgiler,
süper olmuş
ellerinize sağlık
özellikle ağızın parlak olması yanak kısımlarının mat olması kabartma desenleri harika
tekrar tebrikler
Yusuf beğenmene sevindim... Sağol...
Sevgiler,