teşekkür ederim inşallah yaklaşık 24 saat sonra resmi yapıştıracagım cunku malzeme atolyede bunun yanıda diğer yaptıgım samuray kılıcınında bir resmini yapıştıracagım onada bi bakın ustam size zahmet sizin yorumlarınız benim için gercekten cok önemli birde affınıza sığınarak bir şey sormak istiyorum amcam bu işlerde cok eskidir onun ustasından duyduğu bir şey varmış gerçek kama ve kılıç çeliğine su vermek için katır sidiği kullanılırmış eskiden doğruluk derecesi nedir benim cok gartibime gitmişti ilk duyduğumda umarım cok olmuyorum 
Hımm, daha iyisi, köle varsa köle kanı kullanınız

Bu tür hikayeler çok gezer ortalıkta. Ancak bir çeliğin sertleşmesi için belli bir hızda soğuması gerekir, yani ister katır sidiği olsun ister deniz suyu, çelik için farketmeyecektir, ancak sidik kötü kokacaktır, benden söylemesi

İdrardaki azot çeliğin ekstra sertleşmesine neden olmayacaktır, çünkü çok kısa bir süre sidikte yüksek ısıda duracaktır, yaklaşık yarım saniye, sonra zaten soğuyacaktır. Bu da bir efsane yani, isterseniz tuzlu su kullanabilirsiniz, ama CK67'yi çatlatırsınız....
Siz bir ara "metalurji" bölümümüzü okuyunuz bence, hımm daha önce de söylemiştim sanırım