İyi ki doğdun Cemciğim... Mutlu ve sağlıklı bir yıl dilerim... Bıçak işleri yavaşladı bu ara galiba, hiç yeni ürün yok uzun süredir? İnşallah bi yaramazlık yoktur... Tekrar kutluyorum... Öpüldün...
Sevgiler,
Eyyvallaah babacım... Çok teşekkür ederim... Ya, bi bıçak var elimde ama başka işlerde olduğundan yavaş ilerliyor... Tahminimce bir hafta içinde "Racon Pıçağı"nı beğenilerinize sunarım sanırım... Bende öptüm canım...
Sevgiler,
Arkadaş senin
de ikizinin de
doğum gününüz kutlu mutlu olsun. 
Sağol bilader... İkizimde, bende teşekkür ediyoruz... Bi sn... Haaa... Yau Mehmetcim, o teşekkür meşekkür etmiyormuş... Sadece ben...

nice yıllara Cem.. 
Teşekkürler Taner, sağol...
şu mesajı okuyana kadar sinirli öfkeden deliye dönmüş böyle beynine yıldırımlar düşen bi adamken mesajı okuduktan sonra nasıl desem bi rahatlama bir tebessüm hasıl oldu yüzümde iyi ki doğdun ve iyi ki varsın be abicim yani sen olmasaydın ikizin olurdu e tabii o da olmasaydı o zaman halimiz nice olurdu onu da kestirebilmek mümkün değil varya bazen sırf seni görmeye o keyifli sohbetini dinlemeye gelesim tutuyor o derece
Allah neşeni bozmasın abicim nice mutlu huzur dolu ve sağlıklı yıllara
Ali diye birisi, sağol, canımsın... Allah hiçbirimizin neşesini bozmasın inşallah...
cem abı dogum günün kutlu olsun
Çok teşekkür ederim dostum... Bi gün de beni götür şu paluğa yaa, noolur ki?

Sevgiler,