İbrahim çok güzel işçilik yüzeyde polisaj mı var? Muammer Ustanın orada olması gerçekten bulunmaz bir avantaj, herkes sizler kadar şanslı değil Ellerine sağlık, tebrikler.
Bıçağın şekli çok güzel. İşçilik de aynı şekilde göz alıcı. Peki kabza bağlantısının böyle yapılmasının bir amacı var mı ?. Yani bana olabilecek maksimum zayıflıkta geldi de. Saygılar
ellerinize sağlık çok güzel olmuş. ama kabzası boynuz olacak bıçak daha çok ilgimi çekti açıkçası. onun bitmiş halini ne zaman göreceğiz?
İbrahim abi ellerine sağlık çok güzel bir bıçak olmuş iyi günlerde kullanırsın inşallah çok kibar..
İbrahim ben o bıçağı gördüm Muammer ustanın atölyesinde, sen bence kıy o boynuza, çok yakışmış çünkü
Boynuz o namluya çok da yakışacak İbrahim . bu temiz işçilikle birbirini tamamladığında , boynuza kıydığını değil tam yerinde kullandığını göreceksin . Hadi kolay gelsin .
ellerinize sağlık gayet güzel olmuş iyi günlerde kulanın inşallah boynuza gelince sanırım boynuzun içi boş nasıl dolduracaksınız veya nasıl montaj yapacaksınız