Bıçak Sanatı - Forum

birkaç çalışma daha

ersenanahtar

• 1362
  • SİNAN ERŞEN
    • BIÇAKLARIMIZ...
  • Meslek: anahtar&bıçakçılık
  • Yer: bandırma/balıkesir
Ynt: birkaç çalışma daha
« Yanıtla #20 : 17 Ağustos 2011, 11:45:05 »
Murat abi ellerine sağlık çok güzeller hepsi,işçiliğine yaptığın dizaynlara zaten söyleyecek sözüm yok  :) tebrik ederim abicim senden daha nice güzel işler göreceğimize eminim ama gerçekten bir video çalışması istiyor bu güzel işler...
Keskin bıçak olmak için, çok çekiç yemek gerekir...

XauPau

• 1108
  • Hayri Canyakmaz 1980
  • Meslek: Finans
  • Yer: Kocaeli
« Yanıtla #21 : 17 Ağustos 2011, 14:11:26 »
ee peki niye benim gözüme sizin beğendiğiniz kadar hoş görünmüyor, bakıyorum tamam fena değiller ama, şurası şöyle olsaymış, burası şöyle hatalı falan olmuşlar çarpıyor hep gözüme... :( :(

Ustalığın sinyalleri burada gizli zaten. Elleriniz kollarınız gözleriniz dert görmesin.

Saygılar.

muraterkut

• 1119
  • Murat E. Köroğlu / 1969
  • Meslek: muhasebe
  • Yer: samsun
« Yanıtla #22 : 17 Ağustos 2011, 14:52:41 »
Murat abi ellerine sağlık çok güzeller hepsi,işçiliğine yaptığın dizaynlara zaten söyleyecek sözüm yok  :) tebrik ederim abicim senden daha nice güzel işler göreceğimize eminim ama gerçekten bir video çalışması istiyor bu güzel işler...
Sinan'cığım videoyu beraber çekecez ;) , deri izleme kalemlerinin yapım aşamasından başlayıp deri üzerinde son bulma aşamasını kapsayan bir çalışma olsun olmuşken ^-^ , nasıl fikir ama.... ;) ;)
Hatta baksana Emre ustaların belirli zamanlarda toplanma olayı gibi bi de biz başlatalım, herşeye en başından başlarız, ortak bi dana alırız, yüzülmesi, kurutulması, tabaklanması falan tüm aşamaları gerçekleştirir, bu arada danayı da senin yaptığın ocakta da çevirir işin keyfini bi iyice katlarız ha , ne dersin.... :D :D :D :D, yazarken bile çok güldüm yav....
girdim ilim meclisine, eyledim kıldım talep
dediler ilim geride, illa edep illa edep.....

orhanbilgin

• 660
  • Orhan Bilgin
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #23 : 17 Ağustos 2011, 15:04:38 »
gerçekten forum için çok faydalı olacaktır çekeceğiniz videolar. tebrik ederim çok başarılı çalışmalar.

Ertarda

• *
  • 1033
  • Ertuğrul ARDA -1967
  • Meslek: İnşaat Müh.
  • Yer: Bornova-İzmir
« Yanıtla #24 : 17 Ağustos 2011, 15:19:18 »
Murat tüm içtenliğimle söylüyorum ki deri konusunda, gerek estetik bakış gerekse işçilik olarak çok farklı bir noktadasın. Tüm detaylarda farklı bir bakışın olduğu besbelli. Ellerin kolların dert görmesin, sağol varol.
Haydaaa, ustam şimdi öyle bir laf ettin ki, kim yaptı bunları falan gibi düşündüm bir an.... ee peki niye benim gözüme sizin beğendiğiniz kadar hoş görünmüyor, bakıyorum tamam fena değiller ama, şurası şöyle olsaymış, burası şöyle hatalı falan olmuşlar çarpıyor hep gözüme... :( :(
ama sizlerin bu beğenileri; daha iyisini nasıl yapabilirim  düşüncesiyle habire biraz daha ileri iteliyor beni.... çok çok teşekkürler...... :) :) :)

Murat Bey,
İşte bu duygunun adına sanatsal kaygı diyorlar. Diğer bir deyişle insanın yaptığını yeterli bulmayıp daha iyilerini yapmaya çalışması. 
Bence çok iyi yoldasınız. Güzel eserlerinizin devamını diliyorum.
Yaptıkça foruma koymayı ihmal etmeyin.
Be yourself, no matter what they say...........

Zor olduğu için cesaret edemediğimiz şeyler, aslında biz cesaret edemediğimiz için zordur..!

ilkser

• 548
  • Serhat-1981
  • Yer: Yozgat / Kocaeli
« Yanıtla #25 : 17 Ağustos 2011, 22:31:58 »
 :o :o :o Etkilenmmek elde değil.

Murat bey gerçektende dört dörtlük bir çalışma olmuş. Ellerinize-bileklerinize sağlık.

Saygılar...
Uçmak,düşmeyi göze almaktır.

emrekipmen

• 6065
    • Seçme Bıçaklar Albümüm
  • Yer: Bodrum
« Yanıtla #26 : 18 Ağustos 2011, 01:37:00 »
Eline sağlık Murat kardeşim, her yaptığın bir öncekinden daha güzel oluyor, ellerine sağlık  :2up

Bu arada danayı filan kesmeden hazır kesilmiş, tabaklanmış deriden yapsan biraz daha az zahmetli olacaktır video çekimi sanki  :D

Kipmen Sanat web sitesi

muraterkut

• 1119
  • Murat E. Köroğlu / 1969
  • Meslek: muhasebe
  • Yer: samsun
« Yanıtla #27 : 18 Ağustos 2011, 08:15:31 »
Eline sağlık Murat kardeşim, her yaptığın bir öncekinden daha güzel oluyor, ellerine sağlık  :2up

Bu arada danayı filan kesmeden hazır kesilmiş, tabaklanmış deriden yapsan biraz daha az zahmetli olacaktır video çekimi sanki  :D
Emre işin aslına bakarsan ben mangalın peşindeyim.... :P :P :P
girdim ilim meclisine, eyledim kıldım talep
dediler ilim geride, illa edep illa edep.....

ahayaloglu

• 379
  • Ahmet / 1961 / B rh +
  • Meslek: Emekli
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #28 : 18 Ağustos 2011, 17:38:47 »
Murat bey, bence siz toplayın cesaretinizi ve yapım aşamalarını ayrıntılı anlatın. Elinize sağlık ustam, çok güzel parçalar çıkartmışsınız. Sizi çekinceye sokan nedir ? Deri konusunda yapacağınız paylaşımları beklemekteyim şahsen.

İyi günler.
Ahmet bey beğenilerinize teşekkürler, sanırım Sinop tasınız, komşuyuz yani, üstelik kardeşimde Sinop'ta olduğundan ara sıra gider gelirim, yapım aşamasını yapacağım o tamam, eğer isterseniz, sinop'a yolum düştüğünde bir bıçağınıza canlı canlı bir kılıf yapıveririm, görüşmek üzere.... ;)

Her zaman beklerim, başım gözüm üstüne.

İyi günler.
You lie, we die.

balıkcı

• 1123
  • murat yımaz
  • Meslek: bileme ustası
  • Yer: kütahya
« Yanıtla #29 : 18 Ağustos 2011, 21:10:14 »
adaşim bu güzellerın vıdıyorarını sabırsızlıkla beklıyoruz :2up :2up :2up
arkadaşlar bileme işi yaptıgımdan dolayı kurbana kadar younluk davam kütahya buluşması için merak edılen her konuda araya bılırsınız tel 0 536 698 28 31