Maalesef büyük ihtimal katılamıyorum ben. Mazur görün arkadaşlar...
Hay aksi, üzüldük

Akşam bir tur daha yapıyorum, 25-30 liralık br alternatif bulmaya çalışacağım. Bir de kamping bakınacağım...
Tek ricam ayın 17-20'si arası gelebileceği kesinleşenlerin duyurması.
Gelmek için:
Hava yolu ile gelenler:
Hava alanından Bodrum'a hemen hemen her uçak ile bir Havaş otobüsü kalkar.
Bunun bedeli sanırım 18 TL.
Bodrum'dan Ortakent-Yahşiyalı'ya minibüz kalkar çok sık. Havaş ile indiğiniz Otogarda, indiğiniz yerin hemen yakınında dolmuş durakları vardır.
Bu Dolmuş tam olarak bizim bahçenin önünden geçmesine rağmen yeri tarif etmem imkansız, yakınlarda belirleyici bir yer yok,
ya da şoför'e tarif edip derdinizi anlatamayabilirsiniz.
Bu yüzden Yahşi-yalı dolmuş durağında (yani son durak) ininiz. Beni aradığınızda hemen sizi alırım arabayla, yaklaşık 500-1000 mt uzakta.
Bu dolmuş hareketini otobüsle gelenler de uygulasın, dolmuş sanırım 4 lira gibi bişey (10 KM bodrum Otogar)...
Kendisi arabayla gelecekler için yol tarifi: Bodrum-Turgutreis ana yolundan (8 KM sonra) Ortakent-yalısı sapağına sola sapıyorsunuz (yolun ortasına çıkıp sağlı sollu trafik akışının bitmesini ve karşı yönden gelenlere kırmızı ışık yanmasını beklemek durumundasınız). Bu sapaktan sonra hiçbiryere sapmadan ana caddeden ininiz, yol çatallanacaktır, buradan sola dönünüz ve beni arayınız, yola çıkar sizi karşılarım, sola döndüğünüzden sonra 200 mt sonra benim bahçe mevcuttur. Sola sapağı kaçırırsanız sorun değil, ilerde yolda birisine OYDER caddesi-müskebi caddesi kavşağını sorunuz. Bu kavşağa geldiğinizde benim ev 40 mt uzaklıkta olacaktır, ben arayınız, yürüyüp gelip sizi karşılarım...
G.Maps linki. B noktası benim bahçenin olduğu yer tam olarak...
http://goo.gl/FVF9t