Bıçak Sanatı - Forum

Forum Belgeseli Çekimi İçin Online Toplantı Çağrısı

Merhaba arkadaşlar, bir süre önce Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi' n den Dr. Gökhan Evecen hocam benimle iletişime geçip, benimle ilgili belgesel çekmek istediklerini söylemişti. Daha sonra belgeselin aslında bireysel değil, bir platform olarak Bıçaksanatı forumun belgeseli olmasının daha uygun olacağına ortaklaşa karar verdik. Antalya da ben, Ömer Efe, Serdar ve Emrah arkadaşlarımızla röportajlar yapıldı, işlemlere yönelik saha çekimleri yapıldı vs.
Bu belgeselde kullanılmak üzere, "online toplantı" çekimlerine de ihtiyaç var, bu amaçla 16 Nisan 2026 saat 20.00 da online toplantı düzenlenecektir, çekimi yapacak arkadaşlar için de en uygun saat bu olduğu için böyle belirlendi.
Amaç, forumun odak olduğu dostça bir söyleşidir, katılımın yüksek olması elbette sevindirici olur. Selam ve saygılar.
Bu arada, Orkun dan özel istek; toplantının yapılacağı online toplantı linkini oluşturup paylaşırsa minnettar kalırız  :)

-------------------------------------------------------------------------------------

Microsoft Teams Toplantı Bilgileri:
Katılım Linki: https://teams.microsoft.com/meet/388251601061786?p=cwRHzN0jIv2LDe2ERZ

Yukarıdaki linkten katılamayan ve teknik aksaklık yaşanlar için girişte manuel yazılması gereken toplantı bilgileri:
Meeting ID: 388 251 601 061 786
Passcode: AS6P6Kj7

Düzenleme: Orkun
« Son Düzenleme: 14 Nisan 2026, 08:42:26 Gönderen: orkunaydin350 »

dela

• *
  • 2187
  • Mehmet UYSAL
  • Yer: Mahmudiye / Eskişehir
Ynt: Forum Belgeseli Çekimi İçin Online Toplantı Çağrısı
« Yanıtla #1 : 13 Nisan 2026, 21:50:58 »
Epeydir bir araya gelememiştik. Vesile olur.  :2up

orkunaydin350

• *
  • 2017
  • Orkun AYDIN
  • Meslek: Bilişim
  • Yer: Bursa
« Yanıtla #2 : 14 Nisan 2026, 08:14:32 »
Bu gelişmeye çok sevindim. Tekrar sizlerle yüz yüze görüşmek çok güzel olacak. Merakla bekliyorum. Umarım katılım olur. Üstte kalması açısından Sefa hocamın mesajının altına toplantı bilgilerini ekleyeceğim. :2up

Toplantı için Microsoft Teams platformunu kullanacağız. Toplantıya katılacağınız bilgisayar, tablet yada telefonunuza Teams uygulamasını yüklerseniz kolay olacaktır. Fakat bu zorunlu değil, uygulamayı yüklemek istemezseniz web tarayıcınızdan da toplantıya katılabilirsiniz. Deneme yapmak isteyen olursa benimle iletişime geçebilir ve bir test toplantısı yapabiliriz.
« Son Düzenleme: 14 Nisan 2026, 08:27:27 Gönderen: orkunaydin350 »

orkunaydin350

• *
  • 2017
  • Orkun AYDIN
« Yanıtla #3 : 16 Nisan 2026, 08:20:04 »
Bugün akşam saat 8'de görüşmek üzere. :2up
Toplantıyı erken başlatırım. Ses ve kamera denemesi yapmak isteyen olursa önceden test edebiliriz.

atikmehmet

• 1213
  • Mehmet ATİK - 1984
  • Meslek: Şehir Plancısı
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #4 : 16 Nisan 2026, 10:51:03 »
Dün yazacaktım ama fırsat bulamadım. Güzel bir gelişme olmuş. Sefa Hocamın ve forumu bu aralar çok zikrediyorduk. Üzerine gelince daha sevindim. İnşallah akşam hoş bir sohbet olur. Foruma son zamanlarda giremeyen ama çok emeği geçen ustalarımıza özelden haber versek mi acaba
Nece yitik biçek erse öz sapın yonumas
www.instagram.com/atik_mehmt/
www.mehmetatik.com

deserteagle

• Eylem Cengiz, 49
  • 9544
  • Meslek: elektronik ve hab. müh.
  • Yer: İstanbul, Kırklareli
« Yanıtla #5 : 16 Nisan 2026, 12:55:38 »
İnşallah hayırlısıyla güzel bir toplantı olur.  :2up

@Sefa, @Orkun, çok teşekkürler
Barika-i hakikat müsademe-i efkardan doğar
Namık Kemal
Instagram'da ben

deserteagle

• Eylem Cengiz, 49
  • 9544
  • Meslek: elektronik ve hab. müh.
  • Yer: İstanbul, Kırklareli
« Yanıtla #7 : 17 Nisan 2026, 16:07:04 »
Toplantı organizasyonu için çok teşekkürler Sefa & Orkun ustalarım.
Barika-i hakikat müsademe-i efkardan doğar
Namık Kemal
Instagram'da ben

« Yanıtla #8 : 17 Nisan 2026, 22:36:58 »
Valla asıl ben hepinize teşekkür ederim, güzel bir toplantı oldu, özlemişiz.
Orkun a ayrıca teşekkürler emeklerinden ötürü.

MustafaV

• 798
  • Mustafa VAROL
  • Meslek: Muhasebeci
  • Yer: Konya
« Yanıtla #9 : 20 Nisan 2026, 09:26:59 »
Şu sıralar hayat telaşesinden foruma giremiyorum bile, kaçırdığıma o kadar üzüldüm ki. Online toplantıları asla kaçırmayan ve bittiğine üzülen ben şimdi bunu kaçırınca kendime çok kızdım neden bi göz atmadın ki diye...

Haber çok güzel, bu belgeseli forum geneline addetmek tam da size yakışır bir davranış Sefa hocam, ayrıca teşekkür ederim. Yayınlanmasını sabırsızlıkla bekliyorum, lütfen buradan bilgilendirin yayınlandığı zaman.
Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur

orkunaydin350

• *
  • 2017
  • Orkun AYDIN
Şu sıralar hayat telaşesinden foruma giremiyorum bile, kaçırdığıma o kadar üzüldüm ki. Online toplantıları asla kaçırmayan ve bittiğine üzülen ben şimdi bunu kaçırınca kendime çok kızdım neden bi göz atmadın ki diye...

Haber çok güzel, bu belgeseli forum geneline addetmek tam da size yakışır bir davranış Sefa hocam, ayrıca teşekkür ederim. Yayınlanmasını sabırsızlıkla bekliyorum, lütfen buradan bilgilendirin yayınlandığı zaman.

Aşağıdaki linkten erişebilirsin hocam:

https://phoenixcontact-my.sharepoint.com/:v:/r/personal/oaydin_phoenixcontact_com/Documents/Recordings/Forum%20Belgeseli%20Toplant%C4%B1s%C4%B1-20260416_203043-Toplant%C4%B1%20Kayd%C4%B1.mp4