Alıntı yapılan: mehmetşentürk - 02 Ağustos 2011, 22:03:17Ağırlık koyulması normal olabilir ama bıçak ozellikle konulunca batillik kokusu gelmede .Benim hanim da elben bir kesici almaz. Illaki alırsa da,- tu tuuuu tuu diye tukurme efekti yapar. küçüktüm babam bıçağı istedi tu yap öyle ver dedi anlamadım tabii olm tu yap öyle ver dedi ben yine anlamadım tükürür gibi dedi bende tükür anladım tükürdüm öyle verdim eşşoğlu eşşek diyip enseye bi sille yemiştik yani uzun lafın kısası elden ele tu yapsanız bile arada bi kavga çıkabiliyor
Ağırlık koyulması normal olabilir ama bıçak ozellikle konulunca batillik kokusu gelmede .Benim hanim da elben bir kesici almaz. Illaki alırsa da,- tu tuuuu tuu diye tukurme efekti yapar.
sivas zara yöresine ait bir inanış, yanık ekmek yersen bıçak bulursun.
Alıntı yapılan: bejdal - 03 Ağustos 2011, 13:54:36sivas zara yöresine ait bir inanış, yanık ekmek yersen bıçak bulursun. o laf ekmeğin kıtiriğini* yersen diye biliyorum.*kıtirik : gevrek olan
Alıntı yapılan: varoş kral - 03 Ağustos 2011, 12:56:44Alıntı yapılan: mehmetşentürk - 02 Ağustos 2011, 22:03:17Ağırlık koyulması normal olabilir ama bıçak ozellikle konulunca batillik kokusu gelmede .Benim hanim da elben bir kesici almaz. Illaki alırsa da,- tu tuuuu tuu diye tukurme efekti yapar. küçüktüm babam bıçağı istedi tu yap öyle ver dedi anlamadım tabii olm tu yap öyle ver dedi ben yine anlamadım tükürür gibi dedi bende tükür anladım tükürdüm öyle verdim eşşoğlu eşşek diyip enseye bi sille yemiştik yani uzun lafın kısası elden ele tu yapsanız bile arada bi kavga çıkabiliyor Sende babana vurmuşmuydun Ali? Zira vurmadıysan hala kavga sayılmaz o... Sevgiler,
ben de sattım mecburen
Alıntı yapılan: emrekipmen - 25 Ağustos 2011, 21:22:47 ben de sattım mecburen
Alıntı yapılan: emin albayrak - 25 Ağustos 2011, 21:46:42Alıntı yapılan: emrekipmen - 25 Ağustos 2011, 21:22:47 ben de sattım mecburen