herkese tekrardan merhaba ,tanışma kısmındada bahsettigim gibi daha çok yeniyim sadece interneeten araştırdıklarım okuduklarım kadar biliyorum ,dışarıdan stabilize agaclar,mikartalar ve namluluar alarak birşeyler yapmaya calışıyorum ,umarım tekrarladıkça güzel işler çıkarabilirim ,elimde bir adet örnek kendi kullandıgım dışardan temin ettigim bir puukko bıçagım var ölçülü bir pdf imi olmadıgı için hep onu baz alaarak yapmaya calışıyorum ,2 ve 3 kısımlı yapmaya calışıyorum britanesini paylaşıyorum sizlerle bunda eksigim prinç alacagım balçak için ve dip için prinç alacagım ne önerirsiniz acaba 5mm X 40 mm yeterli diye düşündüm lama plaka ama dogrumu acaba ? aldıgım ve yapmaya calıştıgım parçaları resimlerde paylaştım sizlerinde şunu yap şu şekile yap vs diyebilecegi birşey varsa başımüstünedir. puukko kalıp yani çlçü nereden bulabilirm kabza için digerini koyarak çizmeye calışıyorum yoksa balçakları tam ölüçde çakıp onların dışına çıkmadan mı baz almalıyım fakat bu çok kopya olacaktır diye düşündüm sevgiler.....