Hocam ellerine sağlık. Bu kadar geniş şerit testereler var mıymış ya? Şaşırdım görünce. Sap malzemelerini yazmamışsınız, nedir hocam? Alt parça ceviz gibi de üsttekini bilemedim.
Dela ustam elinize sağlık. Sonunda eleştirecek birşey buldum yaptığınız bıçakların arasında Parmak oyuğunu tırtıklı bırakmışsınız
Hocam eline sağlık Yüzeydeki benekleri nasıl yaptın? Ganimeti yakalamışsın damascus bekleriz.
Mehmet ustam eline sağlık yanlız Şeref ustamın dediği gibi güzel damascus çalışılır kalınlık efsane 🙂
Dela ustam herkes istiyor damascus bi aşı bıçağı yada kiridashi gibi şöyle ufak birşey çıkar çok yormadan
Şöyle düz yüzünde içbükeylik olan küçügünden bi damascus kiridashi. Orada desen daha da belli olur. Fena olur be Mehmet hocam.
Şimdi sessizce bekleme vakti zehri verdik geri çekilin
Hocam eline sağlık. Ben hamon görüntüsünü merak ettim, onu nasıl yaptın?Bu tarz geniş testereler için 15n20 diyorlar sanki, ben mi yanlış hatırlıyorum?Edit: Önceki başlığı okumadan sorulmuş soru
Biraz bakındım netten; 75ni8 daha çok 15n20ye yakın diye yazılar var. İkisi de %2 nikel içeriyormuş. Ck75 dümdüz bi çelik. Finalde zannımca damascustan kurtulamıyorsun.
Alıntı yapılan: Şeref Acar - 18 Ağustos 2023, 18:18:32Biraz bakındım netten; 75ni8 daha çok 15n20ye yakın diye yazılar var. İkisi de %2 nikel içeriyormuş. Ck75 dümdüz bi çelik. Finalde zannımca damascustan kurtulamıyorsun. Nasip diyelim o zaman.
........Her türlü destekle arkandayız hocam, senden hiç olmazsa bir kere görelim.